Poznati se okupljaju na koncertu Pavlovićeve u Areni! Sevićka je uvek znala da će joj se ovo desiti! (FOTO/VIDEO)

23.12.2023

20:14 >> 20:41

0

Oni ovo nikako nisu mogli da propuste

Poznati se okupljaju na koncertu Pavlovićeve u Areni! Sevićka je uvek znala da će joj se ovo desiti! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Milica Gudžulić ATAImages/Dragan Medaković

Milica Pavlović održava večeras svoj prvi solistički koncert u Štark Areni u Beogradu. Pevačica se za ovu noć mesecima pripremala, najavljujući takođe i brojna iznenađenja za svoje fanove.

Od toga s kojom će numerom započeti šou, pa do gostiju - sve je još uvek tajna koju jedva čekaju da otkriju i poznate ličnosti koje se polako, ali sigurno okupljaju u ogromnoj hali, sa namerom da se kod Pavlovićeve dobro provedu.

Na koncert je prva došla Suzana Jovanović, potom pevač Amel Ćeman Ćemo, Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Ana Sević sa mužem, Đorđe David, Husa iz grupe "Bit Strit", dok je Jelena Karleuša samo protrčala pored fotoreportera. Ona je već najavila da će se pojaviti na sceni sa Pavlovićevom i njehovom numerom "Mašala".

- Mi se još iz škole znamo, očekivano je bilo da će joj se ovo desiti... - objašnjavala je Ana Sević u razgovoru s medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam.

Suzana je poželela Milici dugu karijeru.

- Veoma sam ponosna na Milicu zbog ovako velikog koncerta. Kao svima i njoj želim da ima dugu karijeru i da za 30 godina opet napunu Arenu - rekla je Jovanovićeva.

Nakon što je regionalnu turneju, podsetimo, započela nastupom u Nišu („Kraljica Juga"), nastavak će obeležiti njen peti studijski album, „Lav".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike