„Dobro se spremite!" Pavlovićeva konačno otkrila datum koncerta u Beogradu, pa fanovima dala i ogromno obećanje (FOTO)

29.05.2023

23:05

0

Pevačica ne krije svoju radost

„Dobro se spremite!" Pavlovićeva konačno otkrila datum koncerta u Beogradu, pa fanovima dala i ogromno obećanje (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Milica Pavlović je još prošle godine otkrila da je zakazala koncert u "Štark areni", ali je zatim i istakla kako će datum da čuva u strogoj tajnosti sve dok ne dođe pravi momenat da sa svima podeli još tu informaciju.

Danas je, po svemu sudeći, taj dan - kada je konačno fanovima dala na znanje da mogu da počnu da se spremaju za drugu polovinu decembra, kada će ona dati sve od sebe da im datum 23. ostane urezan u sećanju.

Milica Pavlović. ATAImages/ M.M.
 

- Sigurno ste čuli za priču o maloj devojčici iz Bunibroda koja je došla u Beograd samo sa jednom misijom - da ostvari svoje snove. I sada, dok sve ovo pišem imam veliku tremu, osećam kako mi celo telo podrhtava i ogromnu odgovornost prema vašoj podršci i veri u mene svih ovih godina. Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili - pisala je Milica na svom Instagramu, pa brzo i dodala:

„Ja sam ovo ozbiljno shvatila!"

- Od samog početka karijere sam verovala da su ozbiljna posvećenost, rad i trud nešto što će mi pomoći da ostvarim sve svoje snove. Bio je to veoma ozbiljan i težak put, ali sigurna sam da danas ne postoji srećnija osoba od mene. „Štark arena". 23. decembar 2023. godina. Obećavam vam da ću kao nikada do sada dati sve od sebe da ta noć bude nezaboravna. I za vas i za mene! Dobro se spremite, jer ja sam ozbiljno shvatila i ovo svoje obećanje! A dobro se znamo... Volim vas - poručila je Pavlovićeva.

Na kraju ove opširne poruke koju je zasigurno pisala sa velikim uzbuđenjem, ostavila je i instrukcije fanovima kako i dva dana pred početak prodaje karata mogu da obezbede sebi mesto u Areni za njen veliki šou.

Milica Pavlović, Instagram screenshot / senoritamilica
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike