Milica Pavlović se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović: Mnogi su mislili da je ljubomorna na uspeh svoje koleginice

03.12.2023

09:25

0

Ona je đuskala sa prijateljima, pa i objavljivala storije

Milica Pavlović se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović: Mnogi su mislili da je ljubomorna na uspeh svoje koleginice
Aleksandra Prijović i Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Promo

Aleksandra Prijović je protekle večeri održala drugi od pet koncerata u zagrebačkoj Areni, koja je i ove noći bila dupke puna. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da se u publici pojavila i njena koleginica Milica Pavlović.

Milica se pojavila u zanimljivom izdanju - nosila je duks i ekstra kratak šorts, dok je celu kombinaciju začinila čizmama i jaknicom. Ona se provodila sa prijateljima, a u jednom trenutku joj se čak i Aleksandra obratila.

- Tu je i moja divna koleginica, neko ga mnogo cenim, neko ko uskoro kreće svoju prvu koncertnu turneju. Ja bih vas zamolila za veliki aplauz za Milicu Pavlović. Milice, želim da i ti uskoro budeš ovde - rekla je Prija i poželela veliki uspeh svojoj koleginici.

Podsetimo, Aleksandra i Milica prve su zvezde "Granda" koje su uspele da zakažu koncert u beogradskoj Areni, a zanimljivo je da su njih dve mnogi uporedili sa Darom Bubamarom i Sekom Aleksić, koje su u kratkom razmaku zakazale koncerte u ovoj dvorani.

Pera/ATAimages
Aleksandra Prijović

Mnogi misle da među ove dve pevačice postoji netrpeljivost, baš zato što spadaju u red najvećih zvezda mlađe generacije, ali one su, izgleda, rešene da pokažu da to nije slučaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike