Jedan od igrača Pavlovićeve doživeo udes! Ona uzbuđeno broji sitno do velikog koncerta, ali ovo ju je baš pogodilo: Fali njegova energija!

10.12.2023

00:10

0

Pevačica će se pred beogradskom publikom latiti mikrofona 23. decembra

Jedan od igrača Pavlovićeve doživeo udes! Ona uzbuđeno broji sitno do velikog koncerta, ali ovo ju je baš pogodilo: Fali njegova energija!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović obavlja poslednje pripreme pred koncert u Areni, zakazan za 23. decembar. Televizijska ekipa koja ju je posetila na jednoj od proba usnimila je koliko je ona zbog toga uzbuđena, ali ujedno i zabrinuta, posebno posle saznanja da je jedan od njenih igrača doživeo udes. 

Upitana najpre kojom će pesmom otvoriti šou, Pavlovićva je izjavila:

- Ne bih to rekla ni za živu glavu, iskreno. Volim taj faktor iznenađenja kada sam ja u publici i kada odem na neki koncert. Neka dođu i neka se iznenade - rekla je ona, pa dodala da će veliki nastup trajati preko dva sata i četrdeset minuta. 

 

 

- Tu ima više od 35 pesama - naglasila je Milica, koja je koreografske probe sa svojom ekipom smestila u Zagreb i priznaje da su joj one ipak napornije u odnosu na muzičke.

- Teže mi je kada sam tamo. Ovde nekako uživam... Emotivna sam, pevam, bend svira, pratim taktove i ostalo, a ovamo je šesnaest ljudi, ja sam sedamnaesta na sceni i sve te energije... Sve je dobro na kraju dana, ali mnogo sam se potresla prekjuče, kada je jedan od igrača imao udes. On je možda i najmlađi i baš se, onako, osetilo kad sam sutradan došla na probu. Ta jedna osoba, koju su već zamenili drugi, fali. Fali njegova energija, njegov pogled... Dakle, svako od njih ima svoj momenat u tom šou-programu i samo da izvedemo to onako kako smo zamislili i ja ću biti najponosnija na svetu - ispričala je u emisiji „Una, due, tre". 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike