Milica Pavlović uzbuđena pred koncert u Areni: Pevačica uvrstila više od 30 pesama u šou, a spremila je i brojna iznenađenja za fanove!

23.12.2023

19:00

0

Za ovo se mesecima pripremala

Milica Pavlović uzbuđena pred koncert u Areni: Pevačica uvrstila više od 30 pesama u šou, a spremila je i brojna iznenađenja za fanove!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović posle višemesečnih i vrlo detaljnih priprema održava večeras, 23. decembra, prvi solistički koncert u Štark Areni.

Iako je i te kako održavala vezu sa svojim fanovima, ispitivala ih na društvenim mrežama koji im je njen omiljeni album, pesma... S*ksi Senjorita uspela je da pripremi i brojna iznenađenja za svoju publiku, o kojima se i dalje apsolutno ništa ne zna.

Pojedinci očekuju Jelenu Karleušu kao gošću, Sašu Matića, čak i Cobija, razmatraju kojom bi numerom mogla uopšte da započne ovu noć, ali Pavlovićeva ćuti kao zalivena.

- Ne bih to rekla ni za živu glavu, iskreno (s kojom će pesmom početi koncert). Volim taj faktor iznenađenja kada sam ja u publici i kada odem na neki koncert. Neka dođu i neka se iznenade - istakla je bila ona, između ostalog, nedavno u „Una, due, tre", pa dodala kako će spektakl sadržati više od 35 pesama, te trajati i preko dva sata i četrdeset minuta.

U susret događaju, obavestila je publiku na Instagramu otkad će vrata Arene biti otvorena i sama se radujući noći koja je pred njom.

Milica Pavlović, Instagram screenshot / senoritamilica
 

Inače, ona i Aleksandra Prijović jedine su „Zvezde Granda" kojima je pošlo za rukom da rasprodaju ovu veliku prestoničku halu. Ovaj uspeh izmamio je brojne čestitke, najpre kolega sa scene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike