Milica Pavlović pesmu "Kučketina" posvetila koleginici koja ju je izvređala: Ne možete da zamislite tu priču i taj rečnik

05.12.2023

22:55

0

Nikada joj nije rekla šta je saznala

Milica Pavlović pesmu "Kučketina" posvetila koleginici koja ju je izvređala: Ne možete da zamislite tu priču i taj rečnik
Milica Pavlović - Copyright JMS/ATAImages

Milica Pavlović će uskoro održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a kao jednu uvretiru u svoju karijeru koristi priče koje se kriju iza njenih najvećih hitova. 

Tako je malo poznato da je pesmu "Kučketina" zapravo posvetila koleginici u koju se veoma razočarala. 

- Verujem da ćemo 23. decembra zapaliti Štark Arenu uz ‘Kučketinu’. Sećam se, došla ja kod Ljilje Jorgovanović da preslušavamo nove melodije i, pre nego da krenemo da pričamo o muzici, uvek pređemo i neke klasične ženske teme. I ja joj pričam kako sam se pre dolaska kod nje čula sa jednom koleginicom koja me zvala da mi traži tri matrice sa prošlog albuma i koja ne da nije štedela komplimente na moj račun, nego mislim da me tako ne bi hvalila ni rođena sestra da je imam. I završimo razgovor, kad posle tri minuta zvoni telefon – opet ona. Ja se javljam i niko ne odgovara. Slučajno me je pozvala dok joj je telefon bio u džepu. I dok sam proveravala da li to ne radi veza ili me je zaista slučajno pozvala, ja čujem drvlje i kamenje po meni. Ali ne možete da zamislite tu priču i rečnik. Spustim slušalicu i pravim se da me nikad nije pozvala i da nikad nisam sve to čula. Matrice sam uredno poslala… - napisala je Milica i dodala:

Instagram printscreen/senoritamilica
 

- Ljiljin komentar na celu priču je bio: ‘kakva kučketina’. I to je bilo to. Odmah smo znale da je to fraza koja ide u novu pesmu, samo smo se nadovezale na tu temu nekim drugim pričama… ali o njima neki drugi put. I samo da znate i meni je nekad krivo što se album ne zove po ovoj pesmi… ali, mislim da je ipak za ovaj momenat bilo adekvatnije ovo ‘Lav'.

Podsetimo, Milica Pavlović je nedavno bila u Zagrebu gde je podržala Aleksandru Prijović, što je mnoge iznenadilo jer se verovalo da je ljubomorna na njen uspeh. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike