Prva izjava Aleksandre Prijović posle koncerta u Areni: Došlo mi je celu noć da plačem! Dotakla se i sujetnih kolega (FOTO/VIDEO)

29.09.2023

00:20

0

Emocije da je htela - nikako nije mogla da sakrije

Prva izjava Aleksandre Prijović posle koncerta u Areni: Došlo mi je celu noć da plačem! Dotakla se i sujetnih kolega (FOTO/VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Prijović održala je večeras prvi solistički koncert u beogradskoj Štark areni. Iduća dva zakazana su za sutra i prekosutra, a ovime, ujedno, započela je i svoju regionalnu turneju koja nosi naziv „Od istoka do zapada".

Veliki spektakl otvorila je kako pesmom „Za nas kasno je", tako i suzama radosnicama koje su je do samog kraja pratile. Odaziv fanova, te poznatih ličnosti koje su došle da je podrže oborio ju je sa nogu. Kako je nekoliko puta rekla tokom koncerta, „ovako nešto nikad nije mogla ni da zamisli", pa svoju zahvalnost i sreću akonto čitavog događaja i da je htela, nije mogla da prikrije. U razgovoru s medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, odmah pošto je sišla sa scene, Prijovićeva je otvorila dušu:

- Dobro veče, hvala vam što ste došli večeras, kao i uvek što ste tu, sve ove godine. Nadam se da ste i vi uživali, pored toga što ste radili. Ja ovo rečima stvarno ne mogu da objasnim... Sve vreme sam se suzdržavala, ali kao što sam rekla na početku koncerta, ovo je bila noć kada sam ja i želela i da plačem i da se smejem...

Aleksandra Prijović, 24sedam / Nemanja Vujčić
 

- Mi svi zajedno. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta (smeh). Nisam mogla da se iskontrolišem. Došlo mi je da plačem celu noć od neke neverovatne energije... Hvala svima što su bili i nadam se da će svaki (koncert) biti ovakav - počela je svoje obraćanje ona, dok se trudila da joj suze ponovo ne poteku niz lice. 

Još pre večerašnjeg spektakla, inače, s kog nema onog ko je kući otišao ravnodušan, suprug Filip Živojinović ju je iznenadio buketom cveća. Tokom konferencije, prokomentarisala je da su njene suze još tad, u stvari, krenule, te da je dobro što se onda nije bila do kraja našminkala. Sin Aleksandar, sa druge strane, imao je u planu da joj se pridruži na bini, međutim, to se promenilo gotovo u zadnji čas, što možete poslušati u jednom od snimaka, koji sledi

Na naše pitanje - da li će ostati skromna ili već s punim pravom može da kaže da je najuspešnija zvezda „Granda", između ostalog je kazala:

- ...Biće neko, sigurno, uspešniji i od mene. Meni je bitno da sam ja poštena. 

Kako je Prijovićeva potom prokomenarisala sujetne kolege, dramu oko Jelene Karleuše, poslušajte u ovom videu:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike