Senidah se ušunjala na „Red Bull SoundClash"! „Okršaj" sa Brenom shvatila sportski - obukla boksersku jaknu pa pravac na binu (FOTO)

02.06.2023

23:15

0

Na jedinstvenim verzijama svojih hitova radile su mesecima

Senidah se ušunjala na „Red Bull SoundClash"! „Okršaj" sa Brenom shvatila sportski - obukla boksersku jaknu pa pravac na binu (FOTO)
Lepa Brena i Senidah - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Lepa Brena i Senidah okupile su brojne fanove, ali i kolege sa scene na Donji Kalemegdan - gde su večeras otpočele svoj veliki „okršaj" na kom su specijalno za „Red Bull SoundClash" mesecima marljivo radile.

Brena se, podsetimo, pojavila među prvima, ispozirala je okupljenim fotografima, napravila „premijeru frizure" koju je napravila za ovaj šou... Pa se tek onda presvukla i uputila ka svojoj sceni.

Njena večerašnja „rivalka", međutim, otišla je i korak dalje.

Senidah, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Sa namerom da izbegne medijske ekipe najpre se praktično ušunjala do svog „stejdža", a onda i sve raspametila lativši se mikrofona u bokserskoj jakni sa sopstvenim imenom na leđima.

Bez nje je brzo ostala, što možete videti u galeriji koja sledi.

Pevačice su, očito, baš rešile da ova noć mnogima ostane urezana u sećanje. Publici koja se nalazi u sredini i koja će na kraju događaja birati pobednicu zasigurno nije lako - gledajući njihove stajlinge, sam imidž, pa preko jedinstvenih verzija njihovih hitova, teško će izabrati bolju.

Lepa Brena i Senidah, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike