Glumac se našao u jeku skandala, a mnogi očekuju njenu reakciju: Ova lepotica je supruga Vina Dizela (FOTO)

22.12.2023

23:20

0

Već su imali ozbiljnu krizu u braku

Glumac se našao u jeku skandala, a mnogi očekuju njenu reakciju: Ova lepotica je supruga Vina Dizela (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Vin Dizel optužen je od strane bivše asistentkinje za seksualno uznemiravanje koje se navodno dogodilo pre 13 godina. Ona je tužbu podnela Sudu u Los Anđelesu, a do detalja je opisala kako je izgledao napad

Ova vest je mnoge dodatno razočarala, nakon već postojećih spekulacija o tome da nije veran svojoj 16 godina mlađoj supruzi Palomi Himenez. Reč je o bivšoj manekenki, koja je karijeru ostavila po strani nakon udaje i u braku sa Vinom dobila troje dece, Haniju, Vinsenta i Polinu. 

Profimedia
 

Inače, svoju vezu su dugo krili, sve dok se nije saznalo da je Paloma u drugom stanju. I posle tri porođaja, ona je zadržala vitku figuru, ali joj lepota nije donela sreću u braku. 

Naime, strani mediji su došli do informacija da je Vin vara što je meseci punilo novinske naslovnice. 

- On vodi dvostruki život. Pre godinu dana, sreo je jednu devojku na zabavi u Njujorku i dopali su se jedno drugom. Taj flert je potom postao ozbiljan i prerastao je u vezu zasnovanu isključivo na seksu i to je trajalo nekoliko meseci - ispričao je 2015. za magazin “Life and style” izvor blizak glumcu.

Ipak, oni su ovu krizu uspeli da prebrode, ali je njihov brak nedavnim optužbama ponovo stavljen na test. 

Podsetimo, njegova bivša asistentkinja Asta Džonason tužila ga je za seksualno uznemiravanje, polnu diskriminaciju, stvaranje loše radne atmosfere, kao i neosnovani otkaz.

- Gospođa Džonason bojala se da nasilnije odbije svog nadređenog, znajući da je ključno za njenu bezbednost i sigurnost njenog posla bilo da ga istera iz sobe. Ali ta je nada umrla kada je Vin Dizel pao na kolena, podigao haljinu gospođe Džonason do njenog struka i maltretirao njeno telo, prelazeći rukama preko njene natkolenice pa preko unutrašnje strane njene butine - stoji između ostalog u tužbi, prenosi Vanity Fair. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike