Vin Dizel optužen za seksualno uznemiravanje: Isplivali jezivi detalji tužbe njegove bivše asistentkinje

22.12.2023

08:52

0

Sve se odigralo pre 13 godina

Vin Dizel optužen za seksualno uznemiravanje: Isplivali jezivi detalji tužbe njegove bivše asistentkinje
Copyright Profimedia

Glumca Vina Dizela optužila je bivša asistentkinja Asta Džonason za seksualno uznemiravnje. Naime, u njenoj tužbi stoji da je do uznemiravanja došlo u septembru 2010. u jednom hotelu u Atlanti. 

Kako su detalji tužbe dospeli u medije, poznato je da je Asta istakla da je Vin pozvao u apartman u kome su bile i hostese iz kluba u kome se prethodno provodio. Međutim, ove devojke su ubrzo napustile sobu, a prema Astinim rečima, Vin ju je zgrabio za zglobove i gurnuo na krevet, te počeo da joj dodiruje grudi. 

- Gospođa Džonason bojala se da nasilnije odbije svog nadređenog, znajući da je ključno za njenu bezbednost i sigurnost njenog posla bilo da ga istera iz sobe. Ali ta je nada umrla kada je Vin Dizel pao na kolena, podigao haljinu gospođe Džonason do njenog struka i maltretirao njeno telo, prelazeći rukama preko njene natkolenice pa preko unutrašnje strane njene butine.

Profimedia
 

U tužbi stoji i da je nakon daljih nepristojnih dodira pobegla u kupatilo, a glumac ju je stigao i pribio u zid, pa počeo da masturbira pred njom. 

- Prestravljena gospođa Džonason zatvorila je oči, pokušavajući da se odvoji od seksualnog napada i izbegne da ga naljuti - stoji u tužbi, prenosi Vanity Fair. 

Inače, Asta je radila u njegovoj kompaniji "One Race" gde bila zadužena za organizaciju i protokol, ali odmah nakon napada otpuštena. Osim ovog napada, Dizela je optužila i za polnu diskriminaciju, neprijatno radno okruženje, neosnovani otkaz i emocionalni stres. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike