Nakon razvoda od Bernija nije želela da vrati devojačko prezime: Evo kako se sada zove Slavica Eklston

22.11.2023

09:56

0

Nisu poznati razlozi zbog kojih je ovo uradila

Nakon razvoda od Bernija nije želela da vrati devojačko prezime: Evo kako se sada zove Slavica Eklston
Copyright Profimedia

Bivša hrvatska manekenka dugi niz godina bila je u braku sa bivšim šefom Formule 1 Bernijem Eklstonom. Slavica i Berni su u braku dobili ćerke Petru i Tamaru, a pre 14 godina odlučili su da se razvedu. 

Slavica je iz ovog braka izašla bogatija za više od 847 miliona dolara, a u njenom vlasništvu su i nekretnine u rodnoj Hrvatskoj. Naime, ona ima kuću u okolini Dubrovnika, tačnije u mestu Veliki Zaton i nekretninu u Rijeci. 

Međutim, mnoge je iznenadilo da se imovina ne vodi na ime Slavice Radić, što je njeno devojačko prezime. Nakon razvoda od Eklstona, iz nepoznatih razloga nije želela da vrati devojačko prezime već je uzela majčino, pa se sada zove Slavica Malić. 

Podsetimo, njihove ćerke Tamara i Petra, oprobale su se u manekenstvu, a pažnju su privlačile i ludim noćnim provodima. 

Inače, Tamara je udata za Džeja Ratlenda sa kojim se našla u centru skandala pre dve godine kada im je obijena vila u Londonu. Kako su preneli mediji, ovo je jedna od najvećih pljački u Velikoj Britaniji, a iz kuće su odnete brojne dragocenosti poput vereničkog prstenja vrednog oko 600.000 evra, zlatnog nakita, dijamanata i skupih satova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike