Anđelina Džoli se povlači iz glume? Glumica zažalila zbog izbora profesije, a onda otkrila ko su joj najbolji prijatelji

06.12.2023

23:20

0

Smatra da je Holivud nezdravo mesto

Anđelina Džoli se povlači iz glume? Glumica zažalila zbog izbora profesije, a onda otkrila ko su joj najbolji prijatelji
Anđelina Džoli i Bred Pit - Copyright Profimedia

Anđelina Džoli i dalje pati zbog razvoda od Breda Pita, koji je na nju ostavio veliki trag. Kako ističe glumica, ona nema mnogo prijatelja, ali su joj njena deca najveća podrška i u njima pronalazi utehu. 

- Oni su mi najbliži, oni su moji bliski prijatelji. Mi smo sedmoro vrlo različitih ljudi, što je naša snaga. Morali smo da se izlečimo. Postoje stvari od kojih smo morali da se oporavimo - rekla je Anđelina Džoli za WSJ. Magazin.

Profimedia
 

Glumica je istakla i da ne izlazi na sastanke sa potencijalnim partnerima, već da najviše vremena provodi sa decom. Ipak, velika želja joj je da više borave u njenoj kući u Kambodži, ali je razvod od Breda to učinio gotovo nemogućim. 

- To je deo onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao pre. Preseliću se kad budem mogla - rekla je.

Džoli je dodala da je Holivud vrlo nezdravo mesto, te da se zbog toga nada preseljenju, što su mnogi protumačili kao odluku da se povuče iz glume. 

Profimedia
 

- Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti toliko javno - zaključila je Džolijeva i da da ima priliku da ponovo bira profesiju nikada ne bi birala glumu. 

Podsetimo, deca bivšeg glumačkog para vrlo su prisni prema Anđelini, dok sa  Bredom nemaju dobar odnos. U prilog tome govori to što se je njihova ćerka Zahara nedavno predstavila bez "Pit" u svom imenu, a potom sin Paks javno priznao da prezire oca. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike