Ceca, Sloba Radanović, Zorica i Kemiš...: Evo ko sve od poznatih proslavlja Svetog Nikolu (FOTO)

19.12.2023

12:22

0

Slavska atmosfera u domovima zvezda

Ceca, Sloba Radanović, Zorica i Kemiš...: Evo ko sve od poznatih proslavlja Svetog Nikolu (FOTO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački/ATA Images/Antonio Ahel/Tanjug/Sava Radovanović

Srbi pravoslavne veroispovesti danas slave Svetog Nikolu, a reč je o najzastupljenijoj slavi među srpskim domaćinstvima. Takođe, brojne poznate ličnosti danas slave ovog sveca, a neki od njih su od ranog jutra na nogama. 

Tako je na primer, Sloba Radanović jutros poranio kako bi odneo slavski kolač u crkvu, a na Instagramu se pohvalio da slavski kolač nije kupljen, već ga je napravila njegova supruga Jelena. 

Poseban užitak u pravljenju slavskog kolača imala je Ana Rajković jer su joj pomagali sinovi Tadija i Relja, koje je dobila u braku sa golmanom Predragom Rajkovićem. 

Među poznatima koji će danas vreme provoditi u prazničnoj atmosferi sa porodicom je i Milica Todorović koja je na Instagramu čestitala svima koji slave, ali i njena mlađa koleginica Zorana Mićanović koja je podelila kako izgleda obeležavanje ovog datuma u njenom domu. 

Naš glumac Milan Vasić poznat je kao veliki patriota, a često govori i o religiji, te je za njega dan krsne slave poseban. Milan je poreklom iz Kosovske Kamenice, a o svom rodnom gradu sa ponosom govori i često mu se vraća, pa je tako i ovaj praznik obeležio tamo. 

Osim njih, Svetog Nikolu slave i Svetlana Ceca Ražnatović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, porodica Marinka Rokvića, supruga Slavica i sinovi Nikola i Marko, Ana Sević, Kija Kockar i brojni drugi...

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike