Hit scena na koncertu Zorice Brunclik! Žena zaprosila muškarca, pevačica povikala: Je l' on pobeže? (VIDEO)

16.08.2023

17:47

0

Pevačica je zapevala za tek vereni par pesmu „Sve je ljubav”

Hit scena na koncertu Zorice Brunclik! Žena zaprosila muškarca, pevačica povikala: Je l' on pobeže? (VIDEO)
Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na koncertu pevačice Zorice Brunclik devojka je rešila da zaprosi svog dečka. Naime, Brunclikova i njen partner Miroljub Aranđelović Kemiš održali su koncert u Zrenjaninu, a usred nastupa došlo je do prosidbe, a pevačica je maksimalno ispoštovala zaljubljeni par. 

Kako je i sama istakla nije imala priliku da prisustvuje situacijama kada devojka prosi momka, te je pažljivo gledala kako to ona radi. 

- Aplauz za ljubav. Dešavalo se na koncertima da momak prosi devojku, a sada devojka hoće njega da zaprosi. Molim vas malo strpljenja, je l' on pobeže ili se probija? Sandra hoće da zaprosi Branka - kazala je Zorica, a onda se par pojavio na bini. 

 

 

Izvesna Sandra je kleknula ispred dečka i upitala ga da li želi da se oženi njome, na šta je on pristao. Par je zavredeo veliki aplauz, a Zoria im je zapevala pesmu „Sve je ljubav”, a par je sve vreme igrao i veselio se.

Snimak ovog romantičnog čina završio je na socijalnim platformama, a ovo je jedna od situacija koje će pevačica sigurno pamtiti, a sigurno i budući mladenci.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike