Ako se Ana Rajković pita, nije teško biti žena fudbalera: Priče o prevari su nas ojačale!

17.11.2023

16:50

0

Oprečni komentari par su samo dodatno zbližili

Ako se Ana Rajković pita, nije teško biti žena fudbalera: Priče o prevari su nas ojačale!
Ana Rajković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Rajković, lepa supruga Predraga Rajkovića, svakako pamti dramu iz perioda Svetskog prvenstva u fudbalu - kad se pričalo da je prevarila muža da njegovim saigračem, Dušanom Vlahovićem. Ipak, prema njenim rečima, glasine su na nju i njenu porodicu samo pozitivno uticale, jer ih skandal u stvari na kraju još više zbližio.

- Uticali su mnogo, ali pozitivno. Postali smo jači, porodično nas je ta situacija ojačala. Zadesila nas je u najtežem mogućem trenutku i baš zbog toga smo sve prebrodili na najbolji mogući način - rekla je Ana za „Informer", pa je potom nastavila o tome kako to i zašto smatra da je lako biti žena fudbalera.

 

 

- Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo je mnogo lepo. Supruga pratim kroz mnogo trofeja i uspeha. Naša deca sve to gledaju i pamte divne trenutke. Odrastanje naše dece je prelepo uz roditelja koji je profesionalni sportista. Ima mnogo benefita, deca govore više stranih jezika... - nabrajala je Rajkovićka, čija su oba naslednika od poznatog oca nasledila ljubav prema sportu.

„Tadija je tatina kopija!"

- Relja već trenira fudbal, ali voli i da jaše, da trenira košarku... On prosto voli sport, dok Tadija želi da bude golman. Tadija je tatina kopija. Želi sve da radi kao tata, jer mu je on uzor i inspiracija, a meni je zbog toga neizmerno drago - objasnila je, pa istakla kako joj „titula žene fudbalera" veoma imponuje, iako ima svoje zanimanje.

- Ne samo da mi ne smeta već mi je čast što sam žena fudbalera, tačnije, žena Predraga Rajkovića - naglasila je ona, te otkrila za javnost nešto o njemu što je malo ko znao.

- Peđa je veoma duhovit čovek, simpatičan je i osećajan. Više puta me je iznenadio na prelep način. Brižan je muž, ali i otac. Uvek je raspoložen i veseo, kada je teško, ume da kaže: „Ljubice, idemo dalje!"

 

 

Kako se već ostvarila kao supruga i majka, poslovna žena, otkrila je zatim koji je još njen životni cilj.

- Dečaci teško podnose razdvojenost od tate, pa se trudim da stalno budemo zajedno. Smatram da je porodica ključ svega i da mora biti na prvom mestu. Razdvajamo se samo kada je Peđa u karantinu, ali nikada ne bih pristala na to da on živi u Španiji, a mi ovde. To ne dolazi u obzir. Najvažnije mi je da deca odrastaju uz oba roditelja. Odrasla sam samo uz majku i znam koliko je bitno da budem uz svog supruga. Biznis je mimo toga, porodica ne sme da trpi - zaključila je Ana Rajković za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike