Poznati se opraštaju od Žarka Lauševića: Hvala ti što si bio poseban, zbog tvoje emocije ćeš večno živeti

15.11.2023

15:23

0

Njegova smrt ostavila je veliku tugu u mnogima

Poznati se opraštaju od Žarka Lauševića: Hvala ti što si bio poseban, zbog tvoje emocije ćeš večno živeti
Žarko Laušević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini. Vest o njegovoj smrti pogodila je i one koji su ga poznavali, ali i one koji su ga samo gledali u svojim omiljenim serijama i filmovima.

Maja Nikolić, koja je imala privilegiju da se Laušević pojavi u glavnoj ulozi u njenom spotu, oprostila se emotivnom porukom od glumca.

- Hvala ti što si bio poseban. Hvala ti za najlepši spot za moju baladu "Boli" čiji si deo. Hvala ti za divno vreme u Njujorku i za sve tople razgovore i druženje. I hvala ti što si nam ostavio najlepše filmove i emocije zbog kojih si večno živ sa nama - poručila je Maja.

Kaja Ostojić je takođe tužna zbog glumčevog odlaska.

- Pretužna sam. Žarko... - napisala je kratko pevačica.

Veliki poštovalac njegovog lika i dela bila je i Aleksandra Mladenović. 

- Nije ovo loše vreme, ovo smo loši mi. Mi smo ti kojima život prolazi voleći pogrešne, gazeći one prave! Koliko sam volela i poštovala ovog čoveka... Počivaj u miru - napisala je ona na Instagramu.

Antonio Ahel/ATA Images
Žarko Laušević

Pored njih, Lena Kovačević, Sloba Radanović, Aleksandra Mladenović, Stevan Anđelković, Sofija Milošević, Nikola Rokvić, Bojan Marović, Aleksandra Jeftanović i drugi delili su objave na svojim storijima, bilo da su to Žarkove fotografije ili isečci iz njegovih umetničkih dela.

Podsetimo, vest o Žarkovoj smrti saopštila je njegova porodica, a kako se ranije pisalo, njemu je nedavno dijagnostikovan rak pluća.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike