Poznati muškarci vole da pokažu čime raspolažu: Zbog vrućine skinuli sve sa sebe, mišići na sve strane, ne zna se koji je bolji (ANKETA)

23.07.2023

20:50

0

Vi birate koji je najbolji

Poznati muškarci vole da pokažu čime raspolažu: Zbog vrućine skinuli sve sa sebe, mišići na sve strane, ne zna se koji je bolji (ANKETA)
Nikola, Novak, Sloba i Relja - Copyright Freepik/Antonio Ahel ATA Images

Tokom leta uglavnom se u javnosti komentarišu poznate dame, tačnije njihov izgled u haljinama, kupaćim kostimima i generalno svoj letnjoj garderobi.

Da ne bi bilo diskriminacije, red je da vidimo i kako to izgledaju naši poznati muškarci. Istini na volju, oni se manje fotografišu polugolišavi nego dame, ali ima i onih kojima to nije problem.

Prvi na spisku je Novak Đoković, koji je pokazao svoje zgodno telo na odmoru sa porodicom. Odmah nakon njega, i Sloba Radanović se hvalio mišićima, po kojima je i poznat, ali pored bazena.

Emir Lapsus i Relja Popović su maltene u istoj pozi ispozirali, a njihove obožavateljke gledaju i ne trepću.

Jedan od onih koji se nije skroz skinuo je Nikola Rokvić, koji je pokazao kako izgleda nakon jednog nastupa. Njemu je, naime, bila skroz mokra košulja, pa se ono ispod nje sve ocrtalo. Zato su ga u komentarima prozvali "Mister mokre majice".

Joca Stefanović i Savo Perović poznati su po tome da vode računa o svom izgledu, te nije ni čudno da vole da pokazuju pločice na stomaku. 

Na kraju, tu je i sve popularniji Princ od Vranje, Stefan Zdravković, koji je iz bazena pozdravio svoje fanove, okrenut leđima. 

Sada je red da nam vi kažete ko od njih najbolje izgleda - glasajte!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike