Tom Kruz iznajmio sprat za večeru sa 25 godina mlađom devojkom: Lepa ruska manekenka bila u braku sa tajkunom, a evo šta mu je on poručio

17.12.2023

15:01

0

Tom Kruz iznajmio sprat za večeru sa 25 godina mlađom devojkom: Lepa ruska manekenka bila u braku sa tajkunom, a evo šta mu je on poručio
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Holivudski zavodnik Tom Kruz od skoro je u vezi sa 25 godina mlađom ruskom manekenkom Elsinom Kajrovom. Ova vest iznenadila je mnoge, a sada se priča i da je glumac toliko zaljubljen da se trudi da devojci u potpunosti ugodi. 

Tako je nedavno odlučio da iznajmi ceo sprat jednog londosnkog restorana kako bi joj upriličio veče iz snova, prenosi The Sun. 

Profimedia
 

Na ovaj način imali su zagarantovanu potpunu intimu, a uživali su u morskim plodvima, jastogu i sušiju, koje je platio oko 500 funti. Takođe, pomenuti medij prenosi da je konobarima ostavio napojnicu od čak 100 funti. 

Ko je Elsina Kajrova?

Ruska manekenka ima 36 godina i jedan brak iza sebe, a reč je o ruskom tajkunu Dmitriju Tsetkovu. Njih dvoje su živeli u vili od 22 miliona funti, a nakon što se saznalo za njenu vezu sa holivudskim zavodnikom, Dimitrij je rekao da Elsina voli bogataše i da Tom "treba svoje oči, ali i novčanik da drži širom otvorene". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

 

Osim što je bila udata za milionera koji se inače bavi trgovinom dijamantima, Elsina potiče iz imućne porodice jer je njen otac nekada bio poslanik. Međutim, to je nemerljivo u odnosu na bogatstvo koje je stekla u braku, a osim pomenute kuće, posedovali su i dom u Londonu od 18 miliona funti, imanja na Kipru i u Dubaiju. 

Vest da je u vezi sa Kruzom objavljena je nakon što su viđeni zajedno na jednoj zabavi. 

- Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Izgledalo je kao da je opsednut njom - naveo je izvor za Daily Mail.

Buran ljubavni život

Kao što je poznato, Kruz iza sebe već ima dva braka. Prvi put se oženio 1990. za koleginicu Nikol Kidman i sa njom proveo u braku 11 godina, tokom kojeg su usvojili dvoje dece, ćerku Izabelu i sina Konora.

Profimedia
 

Međutim, njegovo učešće u Sajentološkoj crkvi loše je uticalo na njihov brak, a kako više nije mogla da izdrži pritisak, Nikol je odlučila da stavi tačku na ovu zajednicu. Ipak, osim što je ostala bez supruga, ostala je i bez dece koja su krenula očevim stopama i ne komuniciraju sa Nikol. 

Profimedia
 

Iz istih razloga propao mu je i drugi brak sa Kejt Holms sa kojom ima ćerku Suri. Kejt nije dozvolila da prođe kao Nikol, pa je dobila puno starateljstvo nad Suri, koja gotovo da ne viđa oca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike