Ćerka Toma Kruza pred važnom životnom odlukom, a oca ni na vidiku: Evo koliku alimentaciju dobija!

21.03.2023

17:08

0

Otuđeni su od 2013, godinu dana nakon što su se on i Kejti razveli

Ćerka Toma Kruza pred važnom životnom odlukom, a oca ni na vidiku: Evo koliku alimentaciju dobija!
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Ćerka holivudske glumice Kejti Holms, 16-godišnja Suri, već je počela da se prijavljuje ​​za fakultete uz pomoć svoje majke, no slavni otac tinejdžerke, Tom Kruz, neće joj pomoći jer "nema nikakav odnos" sa svojim detetom.

Izvor blizak Kejti ekskluzivno za "Daily Mail" kaže da je Suri, koja će sledeći mesec napuniti 17 godina, "poslala neke prijave" i "naginje" studiranju mode na Univerzitetu Fordham u Njujorku, a taj se izbor njenoj majci vrlo svideo.

- Suri se prijavljuje na fakultete svuda. Kejti stvarno želi da ostane u Njujorku, kako bi mogle biti blizu jedna drugoj. Iako je jako ponosna na nju, takođe je izrazito zaštitnički nastrojena - otkrio je izvor.

Profimedia
Tom Kruz

Dok Kejti aktivno pomaže svojoj naslednici s prijavama za koledž, otac tinejdžerke, 60-godišnji Tom Kruz otuđen je od svoje ćerke još od 2013., odnosno godinu dana nakon što su se on i glumica rastavili. U vreme njihovog razlaza, objavljeno je da je Kejti odlučila da raskine brak zbog straha da će Suri odgajati kao sajentološkinju, zbog religije kojoj je Tom neverovatno posvećen.

Njena odluka o napuštanju vere, kao i braka, izazvala je veliki razdor među bivšim supružnicima, zbog čega se odnos Toma i Suri s godinama sve više pogoršava, te su sve udaljeniji.

- Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vreme s njim već desetak godina - rekao je insajder, te dodao da ne gleda njegove filmove i da on ne učestvuje u njenom životu.

Međutim, izvor napominje da Tom neće pomoći Suri pri odabiru fakulteta, ali će platiti troškove njene školarine, prema njegovom ultratajnom sporazumu o razvodu s bivšom glumicom. Prema dokumentima o razvodu, Tom je, naime, pristao da plaća Kejti 400.000 dolara mesečno dok Suri ne napuni 18 godina, podelio je insajder.

Dokumenti, takođe, navode da je Tom pristao da plati sve Surine troškove, uključujući "medicinske i zubarske troškove, osiguranje, obrazovanje, koledž i ostale vanškolske troškove".

- Tom je uvek ispunjavao svoje obveze kada su u pitanju finansijske obveze prema Kejti i Suri - rekao je izvor za "Daily Mail". Međutim, glumac poznat po "Top Gunu" i "Nemogućoj misiji" nije ostao prisutan u životu svoje mezimice.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike