Pavlovićka opet napada Lukasa zbog pesme: Ovo je sigurno najskuplja numera u mojoj karijeri (FOTO)

07.12.2023

21:18

0

Godinama ne razgovaraju

Pavlovićka opet napada Lukasa zbog pesme: Ovo je sigurno najskuplja numera u mojoj karijeri (FOTO)
lukas_maya_09072019_0109 - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović će uskoro održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a sa svojim pratiocima svakodnevno deli kako protiču probe i poslednje pripreme. Osim toga, ona je otkrila i kako su pojedine pesme nastale, kao i koje priče stoje iza njih. 

Ovog puta na red je došao duet "Kidaš me" sa Acom Lukasom, a zbog koje su se kolege potom i posvađale. 

Instagram printscreen/senoritamilica
 

- Dobro se spremite za 23. decembar jer u Štark Areni u glas pevamo i "Kidaš Me"! Možda ne možete da je slušate na Youtube-u, ali ćemo je na koncertu pevati zajedno. Ovo je sigurno najskuplja pesma u mojoj karijeri - prvo su me muzika i tekst, zatim spot i nastup, a onda i performans i promocija zaista koštali mnogo ulaganja, a onda sam i mnogo živaca izgubila i doživela mnogo stresa zbog ove pesme, jer sam nakon svega pomenutog morala da je uklonim sa Youtube-a i tako sprečila rizik da mi ceo kanal strada zbog jedne pesme. I mnogo teško sam to podnela. Znate me dovoljno dobro, vrlo sam fer i posvećena, trudim se da sve u mojoj karijeri bude posloženo "pod konac", poštujem svaki dogovor i obećanje. I verujem. Ispostavilo se da mi ovo poslednje i nije baš pametno, jer to što zbog poverenja, poštovanja i prijateljstva nisam potpisala "jedan papir" napravilo je ovaj problem. Pošto me dovoljno poznajete, jasno vam je da veoma često pomislim na ovu pesmu i da se svaki put isto iznerviram. Ali, sve ovo me je naučilo jednu važnu lekciju. Od tog dana bukvalno i ko diše vazduh u studiju dok se nešto radi - potpisuje ugovor. Nije mi teško, imam bezbroj tih "važnih papira" i svi su na sigurnom. Za svaki slučaj. Neće vise Milica Pavlović da bude budala - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, zbog spora oko autorskih prava pesma je skinuta sa Jutjuba, a tim Ace Lukasa je tada tužio Grand produkciju. 

– Što se tiče dueta “Kidaš me”, njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj “kanal”, ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, “Hype” produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma “strajkovana” od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub - rekao je Saša Mirković svojevremeno za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike