Svi su mislili da su drugari! Milica Pavlović otpratila kolegu sa Instagrama: Ovako je on reagovao kada su se posle toga sreli! (VIDEO)

29.11.2023

20:50

0

Iako je napravila ovaj potez, pevač tvrdi da su u dobrim odnosima

Svi su mislili da su drugari! Milica Pavlović otpratila kolegu sa Instagrama: Ovako je on reagovao kada su se posle toga sreli! (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Milica Pavlović godinama nije ulazila u svađe ili izazivala skandale sa kolegama, a onda se dogodila afera "Provereno". Već je poznato da je reč o pesmi koja se našla na njenom albumu, a koju je Ana Nikolić potom otpevala u svojoj režiji.

Pevačica je onda sa društvenih mreža otpratila brojne kolege koji joj, prema tadašnjim rečima, nikakvu podršku nisu pružili. Među njima se našao i Mirza Selimović, zbog čega su fanovi prilično burno odreagovali onlajn.

Milica Pavlović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Kakva je to osoba Milica Pavlović kad briše sa Instagrama osobe koje voli. I to Mirzu koji izgleda kao duša - glasi samo jedan u moru komentara vezanih za ovu priču, dok je Selimović gostujući u jednom podkastu objasnio kako među njima u stvari nikakvih problema nema.

Reakcija fanova na to što je Pavlovićeva otpratila Mirzu sa Instagrama, Twitter screenshot
 

- Sreli smo na aerodromu i ja sam joj rekao: "Super, obrisala si me sa Instagrama i još si mi tonca uzela", pošto isti čovek radi i sa mnom i sa njom. Malo se šalimo, naravno, ali jeste me obrisala sa Instagrama. Nije samo mene, to je bilo kada je sve obrisala, ali dobro, to su neke dečije stvari - objašnjavao je Mirza u podkastu "Extra Fm".

Mirza Selimović, ATAImages/M. M.
 

Podsetimo, u jeku skandala sa Nikolićevom, na "crnoj listi" su se našle nekadašnje članice grupe "Hurricane", Ivana Bum Nikolić i Ksenija Knežević, zatim Aleksandra Prijović, pa Teodora Džehverović, te Selimović, sa kojim je prethodno bila vrlo bliska. 

Mirza je, inače, više puta isticao da je Milica delom zaslužna za njegov uspeh jer ga je naterala da se prijavi za "Zvezde Granda", gde je potom i pobedio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike