Ujak Ksenije Pajčin otkrio detalje susreta s ocem Filipa Kapisode: Nije bilo prijatno, ali ja sam bio u boljoj poziciji!

09.12.2023

19:50

0

Tragedija je dve porodice zavila u crno 2010. godine

Ujak Ksenije Pajčin otkrio detalje susreta s ocem Filipa Kapisode: Nije bilo prijatno, ali ja sam bio u boljoj poziciji!
Ksenija Pajčin - Copyright Printscreen Pink BH, „Alter ego"

Ksenija Pajčin ubijena je sredinom marta 2010. godine, a usmrtio ju je tadašnji dečko, Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi. Za razliku od majke pokojne pevačice, Ljubice, koja se zarekla da nikada javno neće pričati o tragičnom događaju koji je dve porodice zavio u crno, Ksenijin ujak iz Amerike, Nikola Kostić, svojevremeno je prekinuo tišinu pa ispričao za jedne medije kako je protekao izvesni susret s Mirkom Kapisodom, Filipovim ocem. 

Pošto su se po dogovoru našli oči u oči, Nikola je kazao kako mu je pao kamen sa srca, ali da mu nikako nije bilo svejedno, kao i Kapisodi, koji je pre toga izbegavao do grada da izađe ukoliko zna da mogućnost za tako nešto postoji. 

- Imam dosta prijatelja na Cetinju, jedan se bavio moto trkama, kao i Filipov otac. Znali smo se još odranije iz viđenja iz te priče, ali nikako nisam mogao da povežem da je to taj čovek. On je hteo da se vidimo, pokušavao je da dođe do mene preko jedne zajedničke prijateljice i ja sam to tada odbio. Kasnije sam tražio telefon, da ga pozovem kad budem spreman i, to se dogodilo. Otišao sam u Podgoricu i video se s njim. Nije nam bilo prijatno. Štaviše, ja sam bio u boljoj poziciji od njega, jer sam se pripremio za to. U jednom trenutku sam odustao, pa sam ga opet naknadno zvao. Videli smo se na nekom petom mestu, van grada u nekom restoranu kako nas niko ne bi video, jer nas obojicu znaju. Njemu je bilo mnogo teže - kazao je on tada, pa dodao:

- On mi je govorio, kad si ti u gradu, ja ne izlazim, ne zbog toga što se plašim, nego da ne bude neprijatno i nama i našim zajedničkim prijateljima. Svima je lakše otkako smo se videli. Filipov otac mi je na kraju rekao, otkad se to desilo, nijednom nisam otišao u Beograd. Ali, ako odem, prvo ću otići Kseniji na grob. Stvarno je veliki čovek, svaka mu čast. Dobro se poneo - prepričao je ujak pokojne Pajčinove, pa otkrio i kako je na susret sa Kapisodom reagovala njegova sestra Ljubica.

Ljubica Pajčin, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kada sam se vratio u Beograd, Ljubica nije ništa znala. Nisam želeo ništa da joj pričam telefonom već kad se vidimo. Samo me je zagrlila, poljubila me i rekla: „Znala sam“. Nije bila ni za to, a ni protiv toga - zaključio je za „Novu" pre nekoliko godina on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike