Čarli Šin otkrio koji događaj je bio presudan da ode na odvikavanje od alkohola: Slomila mi je srce i sledećeg jutra sam jednostavno prestao

07.12.2023

23:30

0

Već šest godina je trezan

Čarli Šin otkrio koji događaj je bio presudan da ode na odvikavanje od alkohola: Slomila mi je srce i sledećeg jutra sam jednostavno prestao
Copyright Profimedia

Poznati glumac i zvezda serije "Dva i po muškarca" Čarli Šin, godinama je vodi buran život, a konzumiranje alkohola i narkotika mu nije bilo strano. 

Pre šest godina i zvanično je uspeo da se odvikne poroka, a njegov život danas ima potpuno drugačiji ritam. 

Većinu vremena posvećuje svojim blizancima, Maksu i Bobu, s obzirom da je i njihova majka imala probleme sa zavisnošću. 

Profimedia
 

- Sada se budim rano, oko 4:30 ili 5 ujutru, rano skočim po novine, vežbam, odgovaram na mejlove. Onda dižem decu i pomažem im u njihovoj jutarnjoj rutini — ako to možete nazvati rutinom - kaže on kroz osmeh. 

Njegova jutra su nekada izgledala potpuno drugačije, a jedno davne 2017. godine promenilo mu je život iz korena. U sve je bila upletena njegova naslednica iz prvog braka, Sami, koju je dobio sa Deniz Ričards. 

- Voleo sam da pijem ujutru, voleo sam viski u kafi. Jednog jutra sam zaboravio da moja ćerka ima sastanak na koji sam obećao da ću je odvesti - kaže on, pa dodaje: 

Profimedia
Sami Šin i Denis Ričards

- Pa sam morao da pozovem svog prijatelja Tonija da nas odveze. Doveli smo je tamo na vreme, ali mi se slomilo srce jer je bila na zadnjem sedištu i mogao sam samo da pomislim kako razmišlja: 'Zašto tata ne vozi?' Posle sam stigao kući i sedeo sa tim mislima do kraja dana. I sledećeg jutra sam jednostavno stao.

Početak njegovog oporavka nije bio lak, ali je od starta davao jasne znakove poboljšanja.

- Kada sam došao mislio sam 'okej daću im mesec dana, samo da vidim da li se osećam bolje i da li će se poboljšati moja interakcija sa onima koji su mi najbliži'. I jeste. Posle toga sam rekao sebi: "U redu, idem još mesec dana". I onda je to dobilo snagu. Imao sam zamah.

Profimedia
Čarli Šin

Uspeo je da se "dovede u red" i miran način života mu u potpunosti odgovara. 

- Ponosan sam na izbore koje sam napravio i promene koje sam napravio da bih danas živeo život koji nikada neće izgledati kao taj nered. To je bila neka vanzemaljska verzija mene.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike