Bivša žena Čarlija Šina oplela po glumcu: Bila sam mnogo naivna kad sam ga upoznala, nisam videla upozorenja!

09.11.2023

07:45

0

Smatrala je da ne treba da ga osuđuje zbog njegove prošlosti

Bivša žena Čarlija Šina oplela po glumcu: Bila sam mnogo naivna kad sam ga upoznala, nisam videla upozorenja!
Čarli Šin i Deniz Ričards - Copyright Profimedia

Čarli Šin je poznat po svom raskalašnom i burnom načinu života, a neko ko je u to dobro upućen bila je njegova bivša supruga Deniz Ričards.

Kako je otkrila, smatra da je bila nevervovatno naivna, pogotovo kada su u pitanju bile Čarlijeve bolesti zavisnosti. Kako kaže, on je bio "čist" četiri godine kada su se oni upoznali, te nije sumnjala da bi ikad mogao da se vrati na staro, iako su je mnogi pitali da li brine za to. 

- Za mene, to nije pitanje. Ja nisam poznavala njega takvog. Znala sam ga samo onakvog kakvog sam ga upoznala. I to je bio čovek koji je bio trezan već četiri godine. Nisam ga osuđivala zbog njegove prošlosti zato što sam ga smatrala da ga je to napravilo čovekom kakav je sad. A osoba koju sam ja upoznala je bila sušta suprotnost onoga ko je on bio - rekla je Deniz, pa dodala:

Profimedia
Deniz Ričards i Čarli Šin

- Da sam ga upoznala dok je bio duboko u tome, sigurno se ne bih zabavljala sa njim.

Kako je dalje istakla, njima nikada nije bilo dosadno zbog toga što Čarli nije mogao da pije.

- Nije bilo dosadno, ja nisam neko ko voli da ide na žurke. Nisam razmišljala u pravcu da sam upravo upoznala Čarlija Šina i pročitala lude stvari o njemu, a mi to sada ne radimo - iskrena je bila Deniz.

Profimedia
Deniz Ričards

Podsetimo, Čarli i Deniz su se venčali 2002. godine, a rastali tri godine kasnije, kada je ona bila u šestom mesecu sa njihovom ćerkom Lolom. Pre toga su dobili ćerku Semi, koja je privukla pažnju javnosti kada je odlučila da postane model na mreži za odrasle "Onlifens".

Njih razvod je bio i te kako javno ispraćen, ali i buran, s obzirom na to da se Čarli u tom periodu vratio alkoholu i drogi, pa je imao prilično nečuvene izjave. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike