Skandal! Deniz Ričards podigla haljinu i pokazala polni organ! Nasred crvenog tepiha posle ljubila muža jezikom (FOTO)

19.04.2023

14:50

0

Bivša žena Čarlija Šina sve šokirala

Skandal! Deniz Ričards podigla haljinu i pokazala polni organ! Nasred crvenog tepiha posle ljubila muža jezikom (FOTO)
Deniz Ričards - Copyright Profimedia

Glumica Deniz Ričards dobro je šokirala prisutne na crvenom tepihu u Kanu, gde se nalazi već nekoliko dana kao gošća šestog Canneseries International festivala.

Ona je došla u društvu supruga Arona Fajpersa, a usledio je skandal za skandalom. Na zabavi, koja je organizovana zbog premijere nastavka serije "Paper Empire" Roberta Gilingsa, uspela je da šokira sve.

 

 

Deniz je obukla izazovnu haljinu na jedno rame, ali je najveći šok usledio kada je bukvalno pokazala da ispod nje ne nosi donji veš, te svim prisutnima pokazala polni organ na izvolte. 

Ona je ovaj skadal izazvala dok se držala za reditelja serije, te sve zaprepastila, ali i samog Roberta. Haljinu je nonšalantno povukla u stranu, pa nije bilo moguće ne primetiti ovaj momenat, a nije se dogodio ni slučajno. Sasvim je jasno da je glumica smišljeno napravila neprijatnost.

Drugi šok koji je izazvala napravila je zajedno sa suprugom, s kojim se nepristojno poljubila pred svim zvanicama. Eksplicitni poljubac "pao" je s jezicima, te su supružnici razmenili strasti naočigled svih.

Inače, Deniz u ovoj seriji igra jednu od glavnih uloga, ali je na crvenom tepihu bila ubedljivo vodeća po skandalu.

Podsetimo, Ričardsova je nedavno izjavila da je veoma aktivna na OnliFens-u i to zajedno sa ćerkom Semi Šin. Izazovne fotografije, inače, pravi joj upravo suprug.

- On zna šta muškarci žele - kazala je Deniz.

Glumica sa Čarlijem Šinom ima i ćerku Lolu Rouz Šin, a bili su u braku od 2002. do 2006. Drugi put se udala 2008. Majka je i Eloiz Džoni Ričards.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike