Povratak Čarlija Šina: Problematični glumac opet sarađuje sa rediteljem koji ga je izbacio iz serije „Dva i po muškarca“

24.04.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

U međuvremenu je priznao svoje greške i rekao da mu je žao zbog načina na koji se ponašao

Povratak Čarlija Šina: Problematični glumac opet sarađuje sa rediteljem koji ga je izbacio iz serije „Dva i po muškarca“
Čarli Šin - Copyright Profimedia

Čarli Šin je zakopao ratne sekire sa Čakom Lorom, rediteljem koji ga je pre dvanaest godina izbacio uz kultne serije "Dva i po muškarca".

Ova serija je bilo izuzetno popularna u celom svetu, a Šin je u tom periodu bio jedan od najplaćenijih televizijskih glumaca. Ipak, zbog glumčevog nedoličnog ponašanja i borbe sa zavisnošću, Lor ga je eliminisao iz serije.

Profimedia
 

On je tada tužio Lora za 100 miliona dolara, što je kasnije rešeno dogovorom, a u međuvremenu je priznao svoje greške i rekao da mu je žao zbog načina na koji se ponašao.

Nova serija

Sada su izgladili odnose, jer kako prenose svetski mediji Šin će igrati u novoj Lorovoj seriji „How to Be a Bookie", koja će se emitovati na striming servisu HBO Max. Premijera je najavljena za oktobar i imaće osam epizoda.

Profimedia
 

Serija „How to Be a Bookie“ prati veterana kladioničara koji pokušava da preživi u trenutku kada je sportsko klađenje postalo legalno, što donosi puno promena u njegovom životu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike