Deniz Ričards za ovo ne želi ni da čuje! Ćerku je podržala kad je otvarala „Onlifens", ali sad već prelazi granicu?

02.11.2023

07:45

0

Ovo joj je skoro čitavu deceniju želja, a majka je svim silama odgovara od toga

Deniz Ričards za ovo ne želi ni da čuje! Ćerku je podržala kad je otvarala „Onlifens", ali sad već prelazi granicu?
Deniz Ričards - Copyright Profimedia

Deniz Ričards trudi se na sve načine da ćerku Semi, koju je dobila sa Čarlijem Šinom, odgovori od silikona. Ona, s druge strane, mašta o tome da ode pod nož za bujnije poprsje otkako je imala 10 godina, prenose strani mediji, ali glumica smatra da joj to uopšte ne treba.

Kada je otvarala „Onlifens", Deniz ju je podržala i čak je i Čarliju objašnjavala da „u tome nema ničeg lošeg". Sada, smatra, naslednica već prelazi sve njene granice.

- Bilo mi je 10 (godina), a već nisam mogla da dočekam kad ću da operišem grudi i da imam dekolte kao moja majka. Sve moje drugarice su već imale grudi, a ja sam bila u fazonu: „Okej, kad je na mene red?" Tako da, punila sam brushalter čarapama i ostalim stvarima - prisećala se ona u razgovoru za „Bustle", dok njena majka samo gleda kako ga „izgura svoje" jer „ne želi da Semi napravi istu grešku kao što je svojevremeno ona napravila".

Deniz Ričards sa ćerkom Semi, Profimedia
 

- Šalili su se na moj račun kad sam bila tinejdžerka, jer su mi grudi bile koliko i ujed komarca. Uradila sam ih u istim godinama kada ih, evo, Semi želi (19) - objašnjavala je ona, koja već izvesno vreme živi za željom da ih se ipak ratosilja.

- Nastavljam se s njom ne bih li joj objasnila da je tako jer pre nisam znala koliko su toksični (implanti). I, to nije jednostavan zahvat. Mnogo boli - dodala je zatim.

Čitava ova drama, podsetimo, prati ispovest Semi s TikToka, u kojoj je ispričala kako se trudi da prestane s vejpovanjem ne bi li ugradila silikone. Zahvat je, s druge strane, zakazan za dva meseca, a ona jedan pun mora da provede bez nikotina, ako misli da sve prođe kako treba. Prema sopstvenom priznanju, nije joj lako, ali želja za većim grudima joj je značajno veća.

 

 

- Misim da će mi operacija spasiti život, iskreno, jer zbog nje moram s ovim da prestanem (vejpovanje). Tako da, eto - prokomentarisala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike