Oglasio se Miša Grof nakon Nikolininih optužbi: Ne da mi da vidim unuku, a ni lud joj ne dam imovinu

05.12.2023

19:23

0

Neće mu ostati dužna

Oglasio se Miša Grof nakon Nikolininih optužbi: Ne da mi da vidim unuku, a ni lud joj ne dam imovinu
Miša Grof - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je u nedavnom intervjuu priznala da joj je Jelena Karleuša pomogla nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, time što joj je dala kontakte beogradskih advokata zbog suđenja sa Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. 

Kako se suđenje odvija u Beogradu, voditeljka je bila prinuđena da pronađe advokate, a pevačicina pomoć joj je u tome bila veoma značajna. 

Međutim, Miša Grof je burno reagovao na ovu vest i tom prilikom sramno uvredio Karleušu. 

ATAImages/ A.A.
 

- Ko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ona ku*vetina? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo pre mesec dana. Advokati su bili i moja bivša snaja se bavi time. Znate, sa Nikolinom nemam nikakav kontakt. Juče sam zvao da čestitam unuci rođendan i nije se javila. Ona meni ne da da čujem Unu Sofiju. Pokušavao sam - priča Miša za Informer. 

Grof i dalje isključuje mogućnost da Pišekovoj pripadne sve što je zatražila, ističući da je reč o njegovoj dedovini.

- Pišekova želi sve od moje imovine. Ne Vidojevo, nego moje! Imovinu koju sam nasledio od mog oca, majke, babe, dede, a pristaću da joj dam bilo šta ako poludim! Znate, i vila koju ona ne da sagrađena je od mojih para! Lepo i što je najavila da će poslati pozivnicu na useljenje, biće mi zadovoljstvo da dođem i vidim unuku - zaključuje Miša Grof za Informer.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Nikolina je priznala da je Jelena Karleuša jedna od ličnosti sa estrade koja joj je pomogla nakon smrti supruga. 

- Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lep osećaj. Bila sam izbezumljena u tom periodu pa nisam ni obraćala pažnju, ali mnogo poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je mnogo pomogla, dala mi je kontakte dobrih advokata i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i da stupi u kontakt sa mnom. Bila je preslatka - rekla je ona za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike