"Jelena Karleuša mi je dala kontakte advokata": Nikolina Pišek otkrila ko joj je sve sa estrade pomagao

04.12.2023

21:49

0

Situacija stagnira

"Jelena Karleuša mi je dala kontakte advokata": Nikolina Pišek otkrila ko joj je sve sa estrade pomagao
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Pišek već duže od godinu dana je u sukobu sa ocem svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića. Ubrzo nakon njegove smrti, tačnije kada se pokrenulo pitanje imovine, Nikolina i Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof su se sukobili. 

Glavni problem je bio u tome što Miša ne želi ništa da da snajki, a ovo je bio povod da se medijski rat koji su mesecima vodili. 

Njih dvoje su se našli na sudu zbog brojnih uvreda i optužba koje su iznosili, ali Nikolina tvrdi da se slučaj nije pomakao. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nije se odmaklo od onoga od pre godinu i po dana. Ostali smo tu negde, tako da je moja situacija ista. U Hrvatskoj se sudski procesi malo brže odvijaju, u Srbiji se ne mogu baš pohvaliti - rekla je ona.

 

S obzirom na to da se za ovih godinu i po dana svašta pisalo, ljude zanima šta je istina koja stoji iza svega. 

- Istina je da vas svako može optužiti za bilo šta. Ja sad mogu vas optužiti da ste mi dužni ne znam ni ja koliku svotu novca, ali to treba dokazati. To je jedina istina. Svako ima pravo da iznese optužbe, a to je, mislim, u cilju destabilizacije mene i nagomilavanje meni sudskih troškova i uzurpiranje mog života. Maliciozne tendencije za koje se trudim da mi što manje kvare život.

ATAImages/ A.A.
 

Voditeljka tvrdi i da je "pametna vila" njena, kao i da ne planira da je proda što su pojedini mediji pisali. Osim toga, ona ističe da je sud jedini organ koji može da odredi šta je čije. 

- Jedino sud. Nažalost, tu je situacija dosta opstruirana. To mogu reći ili je reč o pretnjama, ili o opstrukciji, ali ja verujem u pravosuđe.

Printscreen UNA TV
 

Kada se dogodio skandal o kome je brujao ceo region, podršku su joj uputile i neke poznate ličnosti. 

- Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lep osećaj. Bila sam izbezumljena u tom periodu pa nisam ni obraćala pažnju, ali mnogo poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je mnogo pomogla, dala mi je kontakte dobrih advokata i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i da stupi u kontakt sa mnom. Bila je preslatka - rekla je ona za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike