Potresna čitulja majke Aleksandra Kodića tera suze na oči: Sine majkin, zašto mi ovo uradi, nema mi života bez tebe

04.12.2023

14:42

0

Bivša supruga harmonikaša Mirka Kodića se nikad neće pomiriti sa gubitkom

Potresna čitulja majke Aleksandra Kodića tera suze na oči: Sine majkin, zašto mi ovo uradi, nema mi života bez tebe
Jasna i Mirko Kodić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Kodić, sin Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra, iznenada u 33. godini, a u sredu će biti održan četrdesetodnevni pomen.

Harmonikaš i njegova bivša supruga Jasna dali su čitulju u novinama, gde su obavestili prijatelje i rodbinu kada će biti održan pomen, a mnoge je rasplakala čitulja Aleksandrove majke. 

- Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandre? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majka će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog - čitulja je koju je dala Jasna.

Podsetimo, kako se navodilo, Aleksandar je preminuo u snu. Bio je veoma voljen od strane svoje porodice i prijatelja, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je zadesila ovako strašna tragedija. 

Printscreen/Facebook
Aleksandar Kodić

Aleksandar je, inače, svojevremeno bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Da je i svoj posao dobro radio, govori i činjenica da je i sam Bodiroga prisustvovao njegovoj sahrani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike