Sahrana sina Mirka Kodića: Harmonikaš jedva hoda, za ruku ga drži bivša supruga i Aleksandrova majka (FOTO/VIDEO)

01.11.2023

13:06

0

On je iznenada preminuo u 30. godini

Sahrana sina Mirka Kodića: Harmonikaš jedva hoda, za ruku ga drži bivša supruga i Aleksandrova majka (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, preminuo je iznenada u 30. godini u snu, a danas će biti sahranjen na beogradskom groblju Lešće.

24sedam
Baklje na sahrani sina Mirka Kodića

Najuži članovi porodice stigli su u kapelu, iz koje se čuo samo plač. Utučeni Mirko sa bivšom suprugom i Aleksandrovom majkom Jasminkom prima saučešće, a opelo je služio jedan sveštenik.

Antonio Ahel/ATA Images
Mirko Kodić

 

Posle opela, oformila se dugačka povorka, a harmonikaš je jedva hodao. Njega je pod ruku držala Jasminka, a zatim su upaljene baklje.

Brojne poznate ličnosti sa estrade došle su sa vencima na poslednji pozdrav nasledniku svog kolege, među kojima su Zorica Brunclik i Kemiš, Gordana i Ilda Šaulić, Era Ojdanić, Šeki Turković, Vera Matović, Dragan Kojić Keba sa suprugom, Igor Kojić, Nada Topčagić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, a zatim i košarkaš Dejan Bodiroga i mnogi drugi.

Podsetimo, mladić je preminuo 29. novembra u svom stanu u 30 godini u snu. Harmonikaš je od šoka i tuge pao u nesvest. Aleksandar se navodno pre spavanja žalio na bolove u stomaku, ali još nije otkriven tačan uzrk smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike