Dejan Bodiroga plače kao kiša na sahrani sina Mirka Kodića: Aleksandar je radio kod njega u restoranu (VIDEO)

01.11.2023

14:06

0

I kum Keba se slomio od tuge

Dejan Bodiroga plače kao kiša na sahrani sina Mirka Kodića: Aleksandar je radio kod njega u restoranu (VIDEO)
Dejan Bodiroga - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, preminuo je iznenada u 30. godini u snu, a danas će biti sahranjen na beogradskom groblju Lešće.

Na poslednji ispraćaj iznenada preminulog Aleksandra došao je i slavni košarkaš Dejan Bodiroga, kod koga je harmonikašev sin radio u restoranu na Vračaru. On je stigao pre opela na groblje Lešće, a sve vreme je plakao.

 

Kodićev kum Dragan Kojić Keba došao je sa porodicom, a svi su veoma utučeni tokom opela, te se folker jedva suzdržavao da ne zaplače. U jednom trenutku, Keba se slomio, kao i druge brojne Mirkove kolege koje su šokirane i tužne zbog tragedije mladog momka.

Velikoj sahrani prisustvjuju i Goca Božinovska, Era Ojdanić, Milena Plavšić, Zorica Brunclik i Kemiš, Šeki Trković, Gordana i Ilda Šaulić i mnogi drugi. Potresne scene na Lešću danas su preplavile ovo groblje, gde je došao veliki broj poštovaoca i prijatelja Mirka Kodića.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo u 30. godini u sunu, a tu vest teško su primili njegovi otac i majka, koji su se danas i čituljom oprostili od sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike