„Ostali smo samo digitalno loše!" Nući, posle pomirenja s Milicom Pavlović: Zvala me je i na koncert u Areni! (VIDEO)

07.11.2023

22:55

0

Da bi sa njom snimio duet, međutim, ima jedan uslov

„Ostali smo samo digitalno loše!" Nući, posle pomirenja s Milicom Pavlović: Zvala me je i na koncert u Areni! (VIDEO)
Igor Panić Nući - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Igor Panić Nući pojavio se večeras na jednom prestoničkom događaju, vidno raspoložen posle dobrog odmora, ali i zbog uspeha novog dueta sa Sanjom Vučić, s kojom i je i ranije sarađivao.

- Kad je u pitanju Sanja, još 100 pesama bih snimio s njom! - poručio je, između ostalog, on pred okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Potom, dotakao se drame s Milicom Pavlović koja je svojevremeno, kao što je već poznato, u naletu ljutnje pošto je kolege nisu podržale tokom afere „Provereno", mnoge otpratila i blokirala na društvenim mrežama, pa tako i Panića. Vremenom, pak, dvojac je uspeo da pronađe zajednički jezik uprkos glasinama koje i dalje kolaju.

Milica Pavlović, 24sedam/D. B.
 

Štaviše, Pavlovićeva ga je pozvala na svoj predstojeći koncert u Areni, a rado bi, kao i s bilo kim drugim, on i s njom snimio duet, samo pod jednim uslovom.

- Bih, ako je dobra pesma. Meni je do pesme, ako je dobra, mogu s kim god da je snimim... Mi smo digitalno loše (Milica i ja), nismo se zapratili (na društvenim mrežama), a privatno samo dobro. Čestitala mi je na koncertu, pozvala na svoj u Areni. Na žalost radim taj dan, neću moći da dođem. Dolazim ako se tu nešto otkaže, odloži. Želim joj svu sreću - kazao je on, a kako je još tekao razgovor s Nućijem pogledajte na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike