Milica Pavlović otvorila vrata renovirane kuće u Gornjem Bunibrodu: Tu su i njen otac i maćeha, evo kako izgledaju (FOTO)

31.10.2023

10:22

0

Pevačicin tata je prvi put stao pred kamere

Milica Pavlović otvorila vrata renovirane kuće u Gornjem Bunibrodu: Tu su i njen otac i maćeha, evo kako izgledaju (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright JMS/ATAImages

Milica Pavlović se od početka svoje karijere hvalila time odakle dolazi, a danas, iako u njenom porodičnom domu nema bake i deke koji su je odgajili, pevačica ne dozvoljava da ništa propadne.

Ona je renovirala svoj dom u Gornjem Bunibrodu, što je i objavljivala na mrežama, a sada je pustila i televizijsku ekipu u kuću. Tom prilikom su se tu našli i njen otac Dragoslav, te njegova supruga, Miličina maćeha, sa kojom je ona u dobrim odnosima.

- Njena baka je od malena učila da klacka, da đuska, da peva i da bude njena pevačica kao recimo Dragana Mirković. Ta želja joj se evo i ostvarila, postala je naša Milica... - rekao je Dragoslav Pavlović voditelju emisije Amidži šou, koja se emituje večeras od 22 časa na Pinku.

- Ja bih bazen, al' ćale ne da - kazala je Pavlovićeva Amidžiću.

Kako se moglo videti, Milica je veoma moderno uredila svoju porodičnu kuću, a sve je u belim i bež tonovima. U prostranoj dnevnoj sobi nalazi se ogromna garnitura, a tu je i trpezarijski sto za četvor. 

Kuhinja, koja je sva u belom, u sklopu je prostorije, a ono što privlači pažnju su i neobični lusteri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike