Milica Pavlović precrtala kolege: Pevačica napravila čistku na Instagramu, oni joj više nisu prijatelji (FOTO)

16.06.2022

06:40

1

S obzirom na to da joj mnogi nisu pružili podršku u svemu što se dešava sa Anom Nikolić, pevačica je rešila da te ljude izbriše iz svog života

Milica Pavlović precrtala kolege: Pevačica napravila čistku na Instagramu, oni joj više nisu prijatelji (FOTO)
milica_pavlovic_12042022_0018 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović i Ana Nikolić trenutno su u žiži javnosti zbog sukoba oko pesme "Provereno". Kao što je poznato, Milica je tu pesmu snimila i objavila na novom albumu, a onda je javno plasirana demo verzija koju je otpevala Ana.

Da ovaj estradni rat bude veći, Nikolićeva je pesmu u svojoj verziji počela da peva na nastupima. Kolege, ili ćute ili su na Miličinoj strani, a zbog toga su mnogi, od strane Pavlovićeve, precrtani!

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

Naime, prva koja je javno pružila podršku Milici bila je Jelena Karleuša, a za 24sedam oglasili su se i Goga Sekulić, Edita Aradinović, Ivana Selakov, Aleksandra Mladenović koji su je ili podržali ili poželeli da se sukob završi. To su na društvenim mrežama učinili i Mihajlo Veruović Vojaž, te Barbara Bobak. Međutim, mnogi nisu želeli da se izjašnjavaju. 

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

Marina Visković, Radiša Trajković Đani, Elma Sinanović, Jana Todorović, Aleksandra Prijović, Isak Šabanović, Sloba Radanović i Zlata Petrović, samo su neki od onih koje smo kontaktirali, a koji "nisu želeli da se mešaju" ili odgovore na poruku o krađi pesme na estradi.

Oni koji joj nisu pružili podršku nisu više na njenoj listi prijatelja na Instagramu. Milica je, između ostalih, precrtala Sanju Vučić, Aleksandru Prijović, Teodoru Džehverović, Djanija, Milicu Todorović, Janu Todorović i druge. Oni, ipak, nju i dalje prate. 

Sukobu se, kako se čini, ne nazire kraj, a ko će u ovom ratu izaći kao pobednik i da li će pravda biti zadovoljena, pokazaće vreme. Ono što je očigledno jeste da su mnoga prijateljstva završena. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike