Koncert u Areni se nikako finansijski ne isplati: Milica Pavlović pod stresom pred predstojeći spektakl

14.11.2023

20:07

0

Imala je već jednu svađu sa menadžerom

Koncert u Areni se nikako finansijski ne isplati: Milica Pavlović pod stresom pred predstojeći spektakl
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pavlović će uskoro održati solistički koncert u Štark Areni, te joj je trenutno fokus isključivo na pripremama za ovaj spektakl. Ipak, ona ne krije da se u finansijskom smilsu koncert u Areni ne isplati. 

- Ja ne umem drugačije. Ja ne umem da na dnevnom nivou ne poslužim sebi jedno deset obaveza i da se ne čujem sa svima stalno da proverim dokle je sve stiglo. Koncert u Areni se nikako finansijski ne isplati, ali puno mi je srce. Baš me briga koliki će posle biti minus. Ja sam radnik, zaradiću. Ovo dugujem publici. Živim ovaj život 24 časa u smislu muzike i radim ovaj posao najbolje što znam u ovom momentu - rekla je ona za Kurir.

Uporedo sa pripremama, ona ima i zakazane nastupe, te ne postiže da se posveti privatnom životu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Stignem samo da promuknem od stresa, vike i galame. Šalim se, to je neki stres koji mi se zalepi za grlo. Neka se na tome završi, 24 časa sam dostupna, i ne spavam.

Finansijski propračuni nisu najsjajniji...

- Iskreno, nisam podvukla crtu. Počela sam pre tri nedelje i nije mi bilo dobro. Dobila sam nagon za povraćanjem i onda sam zatvorila svoj rokovnik. Menadžer mi je rekao da popišem svoje troškove, jer on ima one druge, još mu nisam poslala. Mislim da bi napustio ceo projekat. Imali smo već jednu svađu, nerviranje mu ne gine.

Poznato je da je Milica jedna od retkih na estradi koja je u prijateljskim odnosima sa Jelenom Karleušom, a u poslednje vreme se licitira koliko će njhovo prijateljstvo još opstati.

ATAImages/ A.A.
 

- Neka licitiraju, videćemo. Ja se trudim da budem uvek korektna prema drugoj strani, bilo da je to ljubav, prijateljstvo, poslovna saradnja. Neka traje dok bude lepo i Jeleni i meni u tom prijateljstvu.

Vesna Đogani je jednom prilikom rekla da "okreće kanal kada na televiziji vidi Milicu", ali Pavlovićeva joj ovo nije uzela za zlo.

- Pa dobro, šta da radim?! Ja obožavam sve te pesme iz tog perioda. Čak mislim da u Bunibrodu imam i neku Vesninu kasetu, to su bile ozbiljno lepe pesme.

Pevačica se nedavno iz plavuše vratila u brinete, a ova promena joj je prijala. 

- Odlično se osećam kao brineta. Bila sam plavuša, ali se definitivno tamnokose bolje provode. Vratila sam se na fabričko podešavanje. Vidim da se ljudima jako dopada. Prijatelj frizer mi je rekao da su mu nakon što sam se ja vratila u prirodnu boju još tri, četiri devojke došle u salon i tražile da se prefarbaju. Možda opet jednom budem plava, ali sada se super osećam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike