Viki Miljković pokazala kako izgleda novogodišnja dekoracija u njenom domu, pa ponosno pozirala sa sinom (FOTO)

29.11.2023

16:53

0

Dominira crvena boja

Viki Miljković pokazala kako izgleda novogodišnja dekoracija u njenom domu, pa ponosno pozirala sa sinom (FOTO)
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem živi u stanu u naselju Beograd na vodi. 

Pevačica i njen suprug su stan opremili modernim i savremenim nameštajem, a u istom stilu je uredila dom i za novogodišnje praznike. Viki je oktila jelku na kojoj dominiraju crveni i zlatni ukrasi, a pored koje su postavljene igračke u obliku Deda mraza. 

Ona je potom objavila i nekoliko fotografija iz doma, a posebnu pažnju privukla je slika sa sinom Andrejem koji se sa uspehom bavi tenisom. 

- Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze - istakla je pevačica svojevremeno za "Hello".

 

 

Podsetimo, pevačica i njen suprug se osim muzikom uspešno bave i biznisom u oblasti nekretnina, a koja je registrovana u Istanbulu. Osim toga, ona će tamo snimiti i svoj novi album.

- Upravo krećem tamo, za 10, 15 minuta imam avion, jer tamo imamo firmu koja se bavi uređenjem nekretnina, a i tamo smo u studiju jer smo pola vremena tamo, a pola ovde. Taške puno radi i, evo, pola albuma će biti već završeno. On je producent čitavog albuma, a u Istanbulu ćemo imati neke saradnike - rekla je nedavno Viki za 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike