Viki otkrila ko joj je radio pesmu „Srbija", pa prilično iznenadila Sašu Popovića: Kuma Ceca bila je zadužena za prateće vokale!

14.10.2023

00:10

0

Najpre je pomislio da je u pitanju Bosanac, ali nije bio u pravu

Viki otkrila ko joj je radio pesmu „Srbija", pa prilično iznenadila Sašu Popovića: Kuma Ceca bila je zadužena za prateće vokale!
Viki Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Violeta Viki Miljković iznenadila je Sašu Popovića pošto mu je otkrila da joj je pesmu „Srbija" komponovao niko drugi, do Aleksandra Milića Milija, s kojim danas „sedi u klupi" u takmičenju „Zvezda Granda". Kako je jedna od učesnica baš nju izabrala da je zapeva, potegla se polemika o ovoj numeri, pa je pevačica iskoristila priliku da se još bolje priseti iste sa svojim kolegama mentorima.

Devojku je, s druge strane, pohvalila, jer ju je svakako oduševila „uzevši" ovaj stari hit.

- Njoj je bio dobar odabir, zato što je pevala tvoju pesmu? - našalio se Popović na početku razgovora tokom šoua, prenosi „Grand onlajn".

- Da li ti znaš ko je komponovao ovu pesmu? – pitala ga je onda Viki, na šta je on odgovorio:

- Ko? Bosanac?

- Mili. To je jedna od prvih pesama, 1994. sam izdala ili 1995. godine - kazala je onda, ali Saša je nastavio da tvrdi kako nije znao da je to Violetina pesma, sve dok nije čuo da je Ceca pevala prateće vokale.

- Kako, bre, ne znaš, pa ova pesma se i dan-danas peva! - oglasio se Mili, nakon čega je Popović nasmejao rečima:

Aleksandar Milić Mili, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sad sam se setio, ali znaš kako? Baš sam rekao tada, vidi, molim te, kako je ovaj prateći vokal fenomenalan, biće ovo dobra pesma, a tebe nisam primetio uopšte! (smeh)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike