Posle Selme i Bojan Tomović pokazao dvoglavog orla: Neću da se pravdam uopšte! (FOTO)

28.11.2023

22:20

0

I posle šok poteza, pevač naglašava kako mu je savest čista

Posle Selme i Bojan Tomović pokazao dvoglavog orla: Neću da se pravdam uopšte! (FOTO)
Bojan Tomović - Copyright Printscreen Red TV, „2 Možda 3"

Fotografija Bojana Tomovića koji pokazuje dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. Velike Albanije, proširila se društvenim mrežama brzinom svetlosti. U jeku skandala u kom se našla Selma Bajrami, pošto je na jednom nastupu uradila isto pa naišla na žestoku osudu publike, pevač se oglasio i objasnio kako je uopšte došlo do toga.

U isto vreme, istakao je kako se „zbog šok poteza neće pravdati, jer je njegova savest čista".

- Ali to je zaista slučajni pokret rukama tokom igre u spotu „Pravila", međutim, pošto se i to tumači kroz politiku, ja namerno da kažem da je to Crnogorski orao - izjavio je on za „Alo" i potom zaključio rečima:

Bojan Tomović, Youtube screenshot / BojanTomovicVIPPER
 

- Neću da se pravdam uopšte, meni je savest čista.

Ovaj njegov potez, podsetimo, dolazi vrlo brzo nakon što je Selma usred izvedbe „Valle Kosovare" na jednom veselju igrajući bosa, rukama pokazala dvoglavog orla.

Pevačica je na razne načine zatim pokušala da se opere, međutim pojedinci su već pozvali i na zabranu ulaska Bajramijevoj u Srbiju. Publika je ostala zgranuta, dok Adreana Čekić smatra da „ne treba ići baš toliko daleko".

Selma Bajrami, TikTok screenshot / mirela_adnan
 

Pojavivši se na jednom događaju, naime, pevačica je kazala:

- Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske. Neko sam ko je uvek za ljubav, svi imamo neke svoje običaje, znakove, zastave... Neka svi rade šta žele, pa nije ubila čoveka. Pitanje je da li je loše ono što je ona uradila ili što predlažemo da joj se zabrani... Jesmo li mi kao bolji ljudi? Nismo - izjavila je bila pred medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, pa dodatno iznenadila rekavši da se ne slaže ni sa zabranom koju je Jadranka Barjaktarović svojevremeno dobila akonto izvedbe „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Detalji tog razgovora čekaju vas na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike