Selma pokazala dvoglavog orla i za to joj drugi kriv! Narod zahteva da joj se zabrani ulazak u Srbiju, a ona „ne vidi gde je problem" (FOTO)

25.11.2023

15:20

0

Društvene mreže već gore od komentara

Selma pokazala dvoglavog orla i za to joj drugi kriv! Narod zahteva da joj se zabrani ulazak u Srbiju, a ona „ne vidi gde je problem" (FOTO)
Selma Bajrami - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Selma Bajrami našla se u centru skandala pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak s jednog njenog nastupa tokom kog je izvodeći pesmu „Valle Kosovare" pokazala rukama dvoglavog orla, odnosno simbol tzv. Velike Albanije, iako je jedna od onih pevačica koje u Srbiji često nastupaju, tu veoma dobro zarađuju, a i redovni su gosti domaćih emisija.

Iako je sumnjala da će se to dogoditi, domaća javnost je i te kako podigla prašinu zbog svega, pa je ona nastavila da se pere i na Instagramu gde je istakla „da je taj koji je objavio video imao nameru da joj pokvari odnos s ovdašnjom publikom".

Selma Bajrami, TikTok screenshot / mirela_adnan
 

- Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratilaca i fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je trazio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži „Odakle si sele" na primer, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode. I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav - napisala je Selma na pomenutoj mreži, pa zasigurno iznova izmamila razne reakcije.

Selma Bajrami, Instagram screenshot / selmabajrami.star
 

Prethodno, podsetimo, „nije htela da se bavi ovom temom jer ljudi nju znaju i neće sigurno burno reagovati". Međutim, Tviter već uveliko „pliva" u oprečnim komentarima na njen račun zbog sramnog poteza, a pojedinci pozivaju i na zabranu ulaska u zemlju pevačici.

U galeriji koja sledi možete pročitati neke od njih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike