Evo zašto su Miju Borisavljević devedesetih prozvali - virdžina! Pevačica i o moru suza s početka karijere: To mi je bio najstresniji period

28.11.2023

17:30

0

To je, srećom, danas za nju daleka prošlost

Evo zašto su Miju Borisavljević devedesetih prozvali - virdžina! Pevačica i o moru suza s početka karijere: To mi je bio najstresniji period
Mia Borisavljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mia Borisavljević ispričala je u jednom intervjuu kako su je svojevremeno prozvali virdžina. U to vreme, pevačica se družila mahom sa muškarcima i nosila mušku garderobu. Tek vremenom, prigrlila je ženstvenost.

- To je bilo devedesetih... Kao mala, više sam volela da nosim mušku garderobu nego da se utežem i pokazujem obline. Bila sam najnaprednija od svih devojčica i nije mi bilo prijatno da fizički sazrevam tako rano. Inače, uvek sam imala više drugova nego drugarica u školi i nisam želela da me gledaju kao žensko, već kao ravnopravnu s njima. To se sve promenilo od osmog razreda, kada sam sazrela - objasnila je za „Informer" ona, pa je potom upitana o tome što je na početku karijere pričala kako se uvek „uspavljuje suzama".

 

 

- Zaista se ne sećam toga... Ako sam to rekla, verujem da je bilo u mom najstresnijem periodu života, na početku karijere.

Inače, osim što peva, Borisavljevićeva ima i privatni biznis. Da li je to razlog zašto se značajno povukla, odgovorila je:

„Mislim da je to prolazna faza!"

 

 

- To je jedan od razloga, ali imam još jedan bitan, prezasićenje medijima. Veoma loše se osećam kada treba da snimam emisiju, dajem intervjue... Mnogo puta sam se osetila iskorišćeno i razočarano i moja odluka je da ne radim apsolutno ništa što mi „melje želudac". Vrlo je moguće da je to prolazna faza... - kazala je Mia, kojoj je muzika velika ljubav.

- Nastupam i pevam i snimaću ubuduće, samo zato što je to moja ljubav i strast prema tom poslu, a ne zato što samo od toga živim - naglasila je za pomenute medije.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike