Mia Borisavljević o odrastanju u Valjevu! Ona joj je bila strah i trepet: Tako je u toj kući moralo!

11.10.2023

15:08

0

I njena sestra ista je pravila poštovala

Mia Borisavljević o odrastanju u Valjevu! Ona joj je bila strah i trepet: Tako je u toj kući moralo!
Mia Borisavljević - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Mia Borisavljević svoje detinjstvo nosi u najlepšem sećanju, iako je dosta vremena sa sestrom provela i u bakinoj kući, blizu njene porodične u Valjevu, a gde su izvesna pravila uvek morala da budu na snazi.

– Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Oni su radili i tokom cele nedelje bismo sestra i ja bila kod bake i deke, dok bismo samo vikendom išle kući kod mame i tate - počela je ona u jednoj emisiji, pa je nastavila:

„Kada ona lupi šakom o sto..."

Mia Borisavljević, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Moja baka je bila dete bez roditelja i odrastala je u internatu, zato je i imala tu strogu disciplinu. Bila nam je strah i trepet, jer ona kad lupi šakom o sto, to je bio kraj - naglasila je onda.

Odmah po ustajanju, na primer, raspremao se krevet, slagale su se stvari i sve vraćalo na svoje mesto. Kako je baka bila i učiteljica po zanimanju, jednu stvar nije nikako mogla da dozvoli za svoje unuke.

– Učilo se pisanje, čitanje, ma, sve. Nisam smela da krenem u prvi razred, a da ne znam te stvari. Tako sam bila u školi prvi đak koji je dobio člansku kartu biblioteke – prisetila se Borisavljevićeva u emisiji „Realna priča".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike