„To radim i ja, kidam se, jedem iznutra..." Mia Borisavljević priznaje: Sve su žene umorne od očekivanja, a same pucamo na visoko!

03.06.2023

21:20

0

Pevačica objašnjava i zbog čega je često grize savest

„To radim i ja, kidam se, jedem iznutra..." Mia Borisavljević priznaje: Sve su žene umorne od očekivanja, a same pucamo na visoko!
Mia Borisavljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mia Borisavljević progovorila je muško-ženskim odnosima kao gošća jedne emisije, te njenom iskustvu u braku, a onda i problemima s kojima smatra i da se sve druge žene susreću i bore.

Po njenom mišljenju, očekivanja su ta koja nema koga nisu umorila, ali se i sama kao i većina žena, uvek trudi da ih ispuni.

„Nikad cela nisam tamo gde jesam!"

- Od očekivanja su žene najviše umorne. Same sebi žene postavljaju visoke standarde. Žena uvek teži da bude najbolja majka, supruga, drugarica, zakazuje tretmane, radi na sebi mučenica u svakom smislu i kida se... Žene se jako jedu kada ostavljaju decu, što radim i ja - počela je Mia u „Magazinu IN", pa dodala:

- Postoji ta griža savesti koja ubija bez potrebe, cepam se na dva, tri dela, nikada nisam cela tamo gde jesam. Žena mora sebi da priušti luksuz da ode negde sama ili sa mužem... - govorila je pevačica.

 

 

Onda, zaključila je rečima:

- Muškarci nemaju taj osećaj, jer nisu predodređeni da daju nekome život i mnogo im je lakše da žive i funkcionišu... A nama koje to jesmo, to predstavlja nekada teret - izjavila je Borisavljevićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike