Ovim zanimljivim zanimanjima se bave ćerke estradnih ličnosti: Nezavisne su iako imaju bogate roditelje (FOTO)

29.11.2023

08:30

0

Na listi su mezimice Ace Pejovića, Gorana Bregovića, Saše Popovića, Ace Lukasa...

Ovim zanimljivim zanimanjima se bave ćerke estradnih ličnosti: Nezavisne su iako imaju bogate roditelje (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/G.G.

Mnoga deca javnih ličnosti umesto na raskalašan život, novac svojih roditelja uložili su u privatne biznise i obrazovanje. Iako su rođeni u imućnim porodicama, neki nisu želeli da se preterano oslanjaju na to, već su se osamostalili i danas su vrlo uspešni u svojim poslovima. 

Ema Bregović

 

 

Iako je Goran Bregović jedna od najvećih regionalnih zvezda, o njegovom privatnom životu se malo šta zna. Muzičar "Bijelog dugmeta" je sa suprugom Dženanom dobio tri ćerke, Emu, Unu i Lilu. O njima se vrlo malo zna jer već godinama žive u Parizu gde su se i školovale. Najstarija Ema je po struci likovni umetnik, a završila je akademiju u Nantu. Na njenom Instagramu mogu se videti brojna dela, pa društvene mreže koristi u ovakav vid promocije. 

Aleksandra Popović

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića rođena je u jednoj od najimućnijih porodica u Srbiji, a iako joj je otac čelnik Grand produkcije o njoj i njenom polubratu Danielu se vrlo malo zna. Saša i Suzana izbegavaju da govore o deci koja ne vole da se eksponiraju, ali su se pohvalili time da se Aleksandra odlučila za zanat, pa radi kao manikirka. 

Milica Jeremić

ATAImages/Antonio Ahel
 

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić i njenog bivšeg supruga, hirurga Vase Jeremića, krenula je očevim stopama, te završila Medicinski fakultet u Beogradu. Pevačica je više puta sa ponosom isticala i da je Milica bila đak generacije u srednjoj školi, ali pojavljivanje u medijima nikada nije volela. Ona se nedavno udala za Sebastijana Kaplarevića, a njihovo venčanje je bilo medijski propraćeno. 

Magdalena i Marija Pejović

ATAImages/ A.A.
 

Školskim uspesima i obrazovanjem svoje dece može da se pohvali i Aco Pejović. On je u braku sa suprugom Biljanom dobio tri ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu, a koje po mnogo čemu odudaraju od predrasuda koje sa sobom nose deca poznatih ličnosti. Najstarija ćerka završila je Fakultet organizacionih nauka, a potom i master studije u Španiji. Druga naslednica, Marija, diplomirala je nedavno na Medicinskom fakultetu, a nema sumnje ni da će najmlađa Iva biti podjednako uspešna kao njene sestre. 

Ivana Đorđević

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada se udala i osnovala porodicu, Sanja Đorđević se povukla sa medijske scene. U braku sa bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem dobila je naslednicu Ivanu. Iako se ne bavi javnim poslom, Ivana često pravi društvo majci na proslavama njenih koleginica, a pevačica se sa razlogom ponosi svojom ćerkom. Naime, Ivana je završila Pravni fakultet, a potom u Švajcarskoj stekla titulu doktora pravnih nauka. 

Miljana Vuksanović 

24sedam/Danica Božović
 

Ćerka Ace Lukasa i njegove prve supruge Svetlane, Miljana Vuksanović, gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti, pa izbegava čak i očeve koncerte. Kako su Acina deca iz prvog braka oduvek bila enigma, pevač je jednom prilikom otkrio da Miljana radi kao šminkerka na Grand televiziji. 

Sandra Mitrović

Sandra Mitrović Promo/Aleksandar @girafonstudio/Marko Obradović Edge
 

Naslednica Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani je Sandra Mitrović. Ona svoj život vodi daleko od očiju javnosti, a pred kamerama se pojavila tek kada je imala šta i da pokaže. Reč je o njenom filmu "Komedija na tri sprata" u kome su igrali brojni poznati domaći glumci. Sandra je vrlo uspešna u rediteljskom poslu, a obrazovanje je sticala na fakultetima u Londonu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike