Ceca ne žali kad su njena deca u pitanju: Iskeširala 20.000 evra na poklon za Anastasiju, evo šta je u pitanju!

24.11.2023

15:26

0

Pevačica joj je ovo darivala za rođendan, ali je tek sada otkriveno o čemu se radi

Ceca ne žali kad su njena deca u pitanju: Iskeširala 20.000 evra na poklon za Anastasiju, evo šta je u pitanju!
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović je poznata po tome da voli da daruje poklone dragim ljudima, ali kada su njena deca u pitanju, uvek se trudi da to bude nešto posebno.

Njena ćerka Anastasija je u maju ove godine proslavila rođendan, a poznata majka joj je, kako se navodi, darivala poklon vredan čak 20.000 evra.

U pitanju je sat marke “roleks”, napravljen od belog i žutog zlata.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

- Svi znaju da Ceca ne štedi kada su u pitanju njena deca. Veljku i Anastasiji je još u detinjstvu usadila stav da materijalne stvari nisu važne koliko ljubav i sreća porodice, ali kao i svaki roditelj, voli da im kupuje skupe poklone. Tako je ćerki za 25. rođendan poklonila "roleks" koji košta 20.000 evra! Ceca joj dugo nije kupila tako nešto skupo i želela je da je obraduje za rođendan - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je Anastasija tek nedavno počela da nosi taj sat:

- Iako ga ima još od maja, ona je tek nedavno počela da ga nosi u javnosti, najčešće u društvu supruga Nemanje Gudelja. Svi prijatelji su se oduševljavali kada su je videli s tim satom na ruci i pitali je odakle joj. Tasa se pohvalila da ga je dobila od majke i da joj se mnogo dopada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

Ceca se, kako se dalje navodi, potrudila da sat ima i posebne specifikacije.

- Taj model je iz luksuzne linije koja ima poseban mehanizam. Napravljen je od 18-karatnog zlata, ima zaštitu od grebanja, vodootporan je, a sam mehanizam je jedan od najboljih koji pravi ova švajcarska kompanija - priča izvor Informera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike