Kao momak i devojka: Anastasija i Nemanja izašli na romantičan sastanak! Oboje u crnom, a jedan detalj na njoj privukao je pažnju (FOTO)

27.11.2023

08:19

0

Bračni život im baš prija

Kao momak i devojka: Anastasija i Nemanja izašli na romantičan sastanak! Oboje u crnom, a jedan detalj na njoj privukao je pažnju (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/nemanjagudelj

Anastasija i Nemanja Gudelj privlače pažnju gde god da se pojave, a isto je i sa društvenim mrežama, gde njihove objave lajkuje i do nekoliko desetina hiljada ljudi. 

Njih dvoje i te kako uživaju u braku, koji im očigledno prija, a sada je Anastasija pokazala da, iako su muž i žena, to ne znači da zabava treba da stane, već oni idu i dalje na romantične sastanke.

Oni su bili u ležernom izdanju, a oboje su se odlučili za crnu varijantu, s tim da je Nemanja tu boju razbio teksas jaknom. Veliku pažnju privukla je i Anastasijina torbica poznatog brenda. 

"Prelepi", "Divni ste", "Najlepši", "Prelep par", "Kako ste slatki" - bili su samo neki od komentara koje su dobili ispod fotografije.

Instagram screenshot / raznatovicanastasija
Nemanja i Anastasija Gudelj

Podsetimo, Nemanja i Anastasija su nedavno boravili u Beogradu, a razlog za to je bio što je fudbaler sa našom reprezentacijom igrao utakmice za plasiranje na Evropsko prvenstvo.

Nakon pobede, na kojoj su pevale i Ceca i Anastasija, oni su se uputili nazad u Španiju, a tom prilikom uhvaćeni su na aerodromu i čini se da su se trudili da prođu baš kao i svaki drugi par, neopterećeni slavom i popularnošću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike