Anastasija i Gudelj uhvaćeni zajedno u Beogradu: Fudbaleru uspešno izrasla kosa posle transplantacije, a tek da vidite nju! (VIDEO)

22.11.2023

22:29

0

Društvo im je pravio njegov porodični vozač

Anastasija i Gudelj uhvaćeni zajedno u Beogradu: Fudbaleru uspešno izrasla kosa posle transplantacije, a tek da vidite nju! (VIDEO)
Anastasija i Nemanja Gudelj - Copyright Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj boravili su nekoliko dana u Beogradu, a sve kako bi fudbaler sa našom reprezentacijom igrao utakmice kojima su se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Posle proslave, na kojoj su pevale i Ceca i Anastasija, srećan par se iz vile u Ljutice Bogdana uputio na aerodrom, gde su otputovali nazad u Španiju.

Nemanja i Anastasija su oboje bili u ležernom izdanju, a društvo im je pravio njegov porodični vozač Rašid. Ono što se može primetiti jeste da je Nemanji značajno porasla kosa nakon transplantacije koju je imao pre izvesnog vremena, što pokazuju i snimci ekipe "Paparaco lov".

Podsetimo, Nemanja je pre nekoliko dana proslavio i rođendan, pa su njegova supruga i on, pored uspeha "Orlova", imali više razloga za slavlje.

Inače, kako je izjavio Nemanjin otac, oni do kraja ove godine neće praviti svadbu, a da li planiraju nešto za narednu, za sada je nepoznato.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike