Detalji veze Kortni Kardašijan i Džoa Fransisa o kojima se ćuti: Evo šta je radila dok je svet nije upoznao! (FOTO)

24.11.2023

07:45

0

On ju je povezao sa Skotom Disikom, s kojim je potom osnovala porodicu

Detalji veze Kortni Kardašijan i Džoa Fransisa o kojima se ćuti: Evo šta je radila dok je svet nije upoznao! (FOTO)
Kortni Kardašijan, Džo Fransis - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan nedavno se porodila i dobila četvrto dete sa suprugom Travisom Barkerom. Paru je ovo prvi zajednički naslednik, dok iz prethodne veze, odnosno braka u njegovom slučaju, imaju još ukupno šestoro mezimaca.

Kardašijanova je porodicu, najpre, osnovala sa Skotom Disikom, za kog se nikad nije i udala. Upoznala ga je 2006. godine na kućnoj žurki sada dobrog porodičnog prijatelja Džoa Fransisa u Meksiku i, kako je ranije govorila, „nije bila posebno oduševljena jer ju je smarao; četiri godine je mlađi od nje i u to vreme nije imao posao, plus živeo je u Njujorku"... I posle troje dece, „znala je da on nije taj kome će reći sudbonosno da", što je često isticala kako u porodičnom rijalitiju, tako i generalno u javnosti.

 

 

Ono što je prećutala, međutim, bili su detalji kontroverzne veze u kojoj je bila pre njihove i pre nego što se uopšte proslavila - baš sa Fransisom, koji je „napravio ogromno ime" kao tvorac franšize za odrasle, „Girls gone wild".

Dotad neviđeno ludilo

 

 

Glava „Girls gone wild" franšize je vrući program pokrenuo 1997. godine i često je umeo da se pojavi u istom kao domaćin. Posle čak 16 godina firma mu je otišla u stečaj, a 2014. prodata je jednom po*nografskom filmskom studiju u Majamiju.

Pojavivši se u novom serijalu, „House of Kardashian", Fransis je spomenuo u jednom momentu kako je bio s Kortni, ali se na tome nije mnogo zadržavao, kako im veza i nije bila ni nešto ozbiljna. Objasnio je da je s poznatom porodicom danas u veoma dobrim odnosima i da ih sve obožava, kao i da su svesni „gde je došao da priča". Skorije privatne razgovore, pak, nije želeo da komentariše pred kamerama.

Ovo, međutim, nije bio i prvi put da je „provukao" ovu romansu kroz tamošnje medije. Jednom prilikom, otkrio je kako je prevario devojku Kim Stjuart (ćerku Roda Stjuarta) upravo s njom.

- Da li sam spavao s Kortni? Jesam. Da li sam spavao s Kim Stjuart iste noći? Jesam - kazao je svojevremeno u podkastu „Juicy Scoop with Heather McDonald", dodajući da se sve odvilo kad ju je upoznao s Disikom, u njegovoj kući u Punta Miti.

Navodno, pošto mu nije izbijala iz sobe, „iscimao ga je da mu malo pomogne i odvede je sa sobom".

Zna se odranije da je Kortni, kao Kim Kardašijan, takođe i pozajmljivao tu svoju kuću u Meksiku za odmore (Casa Aramara). One tamo odlaze od oko 2005, konkretno, otkad je on bio povezivan s Paris Hilton, koja ga je još onda bila upoznala s Kim.

Čist luksuz

Fransisova vila u Punta Miti s pet zvezdica Kardašijanovoj je poslužila i dok je bila u braku s Kanjeom Vestom. Izdaje se, inače, za 15-30.000 dolara za noć. Ima 12 spavaćih soba, 13 kupatila, a o obrocima brinu petorica vrhunskih kuvara. Gostima su na raspolaganju i dva bazena, te parče privatne plaže.

Renovirana je 2013. godine.

Po svemu sudeći, sve ono zbog čega Kortni pojedinci danas spočitavaju - ona je radila još u mladosti. Kad bi se zaljubila, ponašala bi se izuzetno slobodno i ne bi je bilo briga šta okolina ima na to da kaže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike