"Kao Barbi i Ken": Milan Kalinić objavio fotografije sa ženom, pokazali zgodna tela u kupaćem, godine im ne mogu ništa (FOTO)

27.11.2023

12:17

0

Glumac je pokazao kako su izgledali ranije, a kako sada

"Kao Barbi i Ken": Milan Kalinić objavio fotografije sa ženom, pokazali zgodna tela u kupaćem, godine im ne mogu ništa (FOTO)
Milan i Sandra Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Kalinić je već 17 godina u braku sa suprugom Sandrom, sa kojom je dobio dvoje dece - Vuka i Teu. Da je izuzetno ponosan na svoju porodicu nikad nije skrivao, a sada se pohvalio da su njegova supruga i on kroz godine sve bolji i bolji što se tiče fizičkog izgleda.

On je, naime, na svom nalogu na Instagramu objavio fotografije svoje supruge i sebe u kupaćem kostimu, a osim što je Milan sav u mišićima, njegova Sandra nimalo ne zaostaje za njim.

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“ - izjavio je voditelj nedavno.

U komentarima ispod fotografije su se, logično, nizali samo komplimenti na račun njihovog izgleda.

ATAImages/Marija Mlađen
Sandra i Milan Kalinić

"Izvini, ne vidim te od Sandrine zgodnoće", "Sve bolji i moćniji, bravo", "Ken i Barbi, meni tako delujete", "Pomislih da je ovo pored tebe Paris Hilton" - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike