Bila je dugo u turbulentnoj vezi sa Viktorom Troickim, a on oženio njenu koleginicu: Evo kako danas izgleda poznata manekenka (FOTO)

25.11.2023

20:10

0

Više puta su raskidali

Bila je dugo u turbulentnoj vezi sa Viktorom Troickim, a on oženio njenu koleginicu: Evo kako danas izgleda poznata manekenka (FOTO)
Copyright Instagram/printscreen/ suncicatravica86

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije i bivši teniser Viktor Troicki, neretko je dospevao u centar medijske pažnje zbog svog ljubavnog života. 

Već godinama je u braku sa manekenkom Aleksandrom Đorđević, a njihovoj ljubavi prethodila je veza sa njenom koleginicom Sunčicom Travicom. 

Travica je sa teniserom bila u turbulentnoj vezi od 2009. do 2014. godine, a kako su mediji prenosili, više puta su i raskidali. 

 

 

- Kada smo Viktor i ja raskinuli, mislim da sam preživela najgori period u životu. Svi su se obrušili na nas, kao da mi nismo obični ljudi i kao da se to ne dešava svakome od nas. Dok je bilo lepo, trajalo je, kada smo shvatili da više ne ide, prekinuli smo i mislim da je to skroz OK i normalno. Sa Viktorom sam ostala u dobrom odnosu, a što se tiče tenisa, nisam ga pratila ni pre, tako da ni sada ne gledam - rekla je ona tada. 

Nakon raskida, Viktor je otpočeo vezu sa Sofijom Milošević, a Sunčica sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, ni jedna od ovih romansa nije opstala. 

 

 

- Sve plaćam sama, pa i silikone. Zar vam to što sam ostavila Viktora ne govori dovoljno da ni sa kim nisam iz interesa, već isključivo iz ljubavi? - rekla je jednom prilikom Sunčica.

U međuvremenu, Viktor se oženio, ponovo manekenkom, Aleksandrom Đorđević, a Sunčica se nije udavala već živi punim plućima. Na njenim društvenim mrežama može se videti da uživa u noćnom životu, kao i čestim putovanjima po egzotičnim destinacijama. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike